Jyväskylän Hyvinvointimessut 6-7.4.2024

Osallistuimme Jyväskylän Hyvinvointimessuille ja esittelimme tarjoamiamme älykkäitä mielenhyvinvoinnin palveluita. Messuosastollamme kävijät pääsivät tutustumaan kattavaan valikoimaan mediakirjastsomme sisältöä, ja saivat myös mahdollisuuden keskustella asiantuntijoidemme kanssa henkilökohtaisesti mielen hyvinvointiin liittyvistä kysymyksistään.

Tarjoamamme Mielen Hyvinvoinnin Mediakirjasto auttaa löytämään tasapainoa ja hyvinvointia elämään aikaisessa vaihessa, ennen kuin ongelmat kehittyvät pidemmälle. Kirjaston sisältö kattaa muun muassa tämän hetken tarpeellisimpia aiheita, kuten neuromoninaisuutta, vanhemmuuden tukemista ja parisuhteiden hyvinvointia. Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisen ja laadukkaan valikoiman, jotta jokainen löytäisi juuri itselleen sopivia keinoja mielen hyvinvoinnin edistämiseen.

Messuosastomme oli kutsuva ja viihtyisä, ja saimme siitä paljon positiivista palautetta niin messukävijöiltä kuin myös muilta osallistujilta. Monet ihmiset innostuivat osallistumaan arvontaan ja keskustelemaan tekoälyn mahdollisuuksista hyvinvoinnin edistämisessä. Toimitusjohtajamme Mika avasi toisen messupäivän puhumalla digitaalisista palveluista miele hyvinvoinnin edistämisessä esiintymislavalla yleisön edessä.

Messuosallistumisemme ei kuitenkaan rajoittunut vain näyttelytilaan. Olimme aktiivisesti mukana some-markkinoinnissa ja saimme tavoitettua myös messujen ulkopuolella olevia ihmisiä. Ehkpä näitkin jotain päivityksiämme tai jopa vierailit kojullamme keskustelemassa?

Osallistuminen Jyväskylän Hyvinvointimessuille oli menestys ja saimme levitettyä sanomaa mielen hyvinvoinnin tärkeydestä laajalle yleisölle. Olemme iloisia tästä mahdollisuudesta ja odotamme innolla tulevia messutapahtumia, joissa pääsemme välittämään hyvinvointiviestiämme eteenpäin. Tulethan ensi vuonna käymään niin jutellaan lisää!

Samankaltaiset artikkelit