Tietoa Solixiasta

Vahvista mieli, löydä tasapaino, saavuta hyvinvointi

Solixia on yksi Suomen suurimmista mielenterveyden hyvinvointiin panostavista verkkokursseja ja mediamateriaaleja tarjoavista yrityksistä. Visiona on kohentaa jokaisen suomalaisen kokonaisvaltaista hyvinvointia tarjoamalla tietoa ja materiaaleja päivittäiseen toimintaan.

Innovatiivisena yrityksenä Solixia käyttää tekoälyä kiihdyttämään tuotantoprosessia ja siten kasvattaa mediakirjaston tarjontaa nopeammin kuin se on koskaan ennen ollut mahdollista. Tämä näkyy käyttäjälle kiinnostavan sisällön ja uusien monipuolisten medioiden ja käyttötapojen lisääntymisenä.

Mielen Hyvinvoinnin Mediakirjasto on kokonaisuus, jonka saa käyttöön kuukausimaksulla. Palvelu toimii kuten tutut suoratoistopalvelut, joista esimerkkinä Netflix ja Bookbeat. Käyttämiseen ei tarvitse erillistä sovellusta, vaan se toimii selainpohjaisesti.

Rekisteröityneenä käyttäjänä voit käyttää mediakirjastoa asiakkuuden ajan rajoituksetta kiinteällä kuukausimaksulla. Materiaalit ovat käytettävissä omassa aikataulussa mistä tahansa. Tarjoamme verkkokurssien lisäksi e-kirjoja ja äänitiedostoja.

Solixian tiimi koostuu kokeneista valmentajista ja hyvinvoinnin asiantuntijoista. Kaikki mediamme ovat ammattilaisten luomia ja pohjautuvat faktatietoon.

Yrityksen tiedot

Solixia Oy
Kotipaikka: Muurame, Suomi
Y-tunnus: 3373461-7

Asiakaspalvelu
Tukisivultamme löydät yhteydenottolomakkeen sekä usein kysyttyihin kysymyksiin vastauksia.
Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse asiakaspalvelu@solixia.fi

Yhteistyö ja media
Teemme mielellämme yhteistyötä muiden hyvinvointialan toimijoiden kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään miten voisimme yhdessä kohentaa suomalaisten mielen hyvinvointia.
Medialle tarjoamme pyydettäessä materiaalia ja tietoa Solixiasta.
Yhteydenotot myynti@solixia.fi