Heräsikö kysymyksiä?

Olemme sinua varten

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja tilaa uutiskirjeemme. Näin saat uusimmat vinkkimme ja kuulet uusista kursseista.

Alla olevalla lomakkeella voit lähettää meille viestin.


Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@solixia.fi

Myynti

myynti@solixia.fi

Sosiaalinen media


Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mediakirjaston käyttäminen

Saat rajoituksetta käyttöösi koko mediakirjastomme yhdellä kuukausimaksulla ilman sitovaa määräaikaista sopimusta.

Et tarvitse käyttämiseen erillistä sovellusta. Riittää että sinulla on internetyhteys ja päätelaite, jolla voit lukea sisältöä, kuunnella äänitallenteita ja katsoa videoita.

Tilauksen voi lopettaa milloin vain ilman irtisanomisaikaa.

Mielen Hyvinvoinnin Mediakirjaston materiaalit ovat käytettävissäsi asiakkuutesi ajan. E-kirjat voit ladata itsellesi ja ne ovat luettavissasi myös asiakkuuden päätyttyä.

Ostamalla kuukausiasiakkuuden saat pääsyn kaikille verkkokursseillemme. Erillistä rekisteröitymistä ei tarvita.

Saadaksesi Mielen Hyvinvoinnin Mediakirjaston käyttöösi, tarvitset internetyhteydellä varustetun päätelaitteen, jolla voit lukea tekstisisältöä, katsoa videoita ja kuunnella äänitiedostoja. Mediakirjasto toimii useimmilla älypuhelimilla, tableteilla sekä tietokoneilla.

Tunnus on henkilökohtainen ja tarkotettu vain sinun hyvinvointisi parhaaksi. Kyselyt, muistiinpanot ja joistain kursseista saatavat todistukset ovat tilikohtaisia. Älä luovuta tunnuksiasi eteenpäin toiselle käyttäjälle.

Verkkokursseillemme ei tarvitse erikseen varata paikkaa. Ostaessasi Solixian asiakkuuden sinulle aukeaa automaattisesti pääsy kaikille verkkokursseillemme.

Solixian verkkokursseilla ei ole reaaliaikaisia luentoja tai tapahtumia. Voit siis käydä kurssit täysin omaan tahtiisi mistä ja milloin tahansa.

Verkkokurssimme ovat osa Mielen Hyvinvoinnin Mediakirjastoa, jolle on laskettu edullinen kuukausihinta. Yksittäistä verkkokurssia ei voi ostaa, vaan saat sen käyttöösi kuukausitilauksella.

Kursseihin liittyvät avoimet kommenttiosiot ovat kaikkien asiakkaidemme nähtävissä. Kurssitehtävien vastauksiasi eivät näe muut osallistujat, ainoastaan Solixian kouluttajat ja ylläpitäjät.

Tilaus ja maksaminen

Maksamiseen käyvät verkkomaksamisen sallivat Visa ja Mastercard sekä lahjakortit.

Kuukausimaksu veloitetaan automaattisesti kuukausittain.

Hyvinvointi- ja liikuntasetelit eivät käy Solixian asiakkuuksien maksamiseen.

Mediakirjastollamme on yksi edullinen hinta kaikille. Haluamme tukea jokaisen mielen hyvinvointia tasapuolisesti.

Kuukausiveloitukset tapahtuvat automaattisesti kerran kuukaudessa. Jo veloitettuja maksuja ei palauteta, joten nauti mediakirjaston sisällöstä veloitetun kuukauden loppuun saakka.

Kirjaudu sisälle ja mene Oma tili -sivulle. Tilaukset -osiossa näet olemassa olevat tilauksesi ja mahdollisuuden perua tilaus Omat kestotilaukseni -kohdassa.

Mediakirjasto on käytössäsi maksamasi kuukauden loppuun saakka.

Kun haluat palata mediakirjaston käyttäjäksi, kirjaudu takaisin käyttäjätilillesi ja osta kuukausiasiakkuus.

Uudet asiakkaat saavat kokeilla Mielen Hyvinvoinnin Mediakirjastoa maksutta 14 päivän ajan. Lopettaessasi tilauksen kokeilujakson aikana, emme veloita sinulta mitään.

Tilauksen peruuttaminen tapahtuu Oma tili -sivun kautta.

Asiakkuus ei ole määräaikainen. Voit irtisanoa tilauksen missä vaiheessa tahansa. Käyttöoikeutesi on voimassa maksamasi jakson loppuun saakka. Irtisanottuasi asiakkuutesi seuraavaa kuukausimaksua ei enää veloiteta.

Kuukausimaksu veloittuu kuukausittain sinä päivänä, jolloin olet asiakkuuden tilannut.

Mediakirjaston tilauksen voi laittaa tauolle perumalla tilauksen ja aktivoimalla sen uudelleen. Kesken maksetun tilausjakson ei ole mahdollista aloittaa taukoa.

Mikä on Mielen Hyvinvoinnin Mediakirjasto?

Solixia on suomalainen yritys, jonka tavoitteena on innostaa ja kannustaa ottamaan vastuuta oman mielen hyvinvoinnista. Tarjoamme tietoa ja työkaluja, jotta arjestasi tulisi tasapainoisempaa.

Mediakirjasto on monipuolinen hyvinvoinnin ja tiedon lähde.

Verkkokurssit tarjoavat tietoa ja konkreettisia neuvoja hyvinvoinnin lisäämiseksi. Kursseilla on sisältöä tekstinä, videoina sekä äänitiedostoina.

Äänitiedostoissa on esimerkiksi meditaatioharjoituksia ja tarinoita kuunneltavaksi.

E-kirjoissa on työkirjoja oppimisen tueksi ja tarinoita päivien iloksi.

Tuemme erilaisia oppimistapoja ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia mediakirjaston käyttäjiä.

Kaikki materiaali on käytettävissä oman aikataulun mukaisesti mistä tahansa, missä sinulla on internetyhteys käytettävänä.

Mediakirjastomme on tarkoitettu tietolähteeksi ja avuksi oman hyvinvoinnin lisäämisessä. Omaan mieleen ja hyvinvointiin vaikuttavien asioiden ymmärtäminen ja käsitteleminen voi vähentää tarvetta terapialle. Terapiatarpeet ovat hyvin yksilöllisiä ja mediakirjastomme voi olla tukena terapiakäyntien ohessa. Kannustamme jokaista etsimään itselleen parhaat tavat kohentaa mielen hyvinvointia omaehtoisesti ja tarvittaessa terapeutin avustuksella.

Luentojen äänitiedostot ovat opetukselliseen käyttöön tekoälyllä tehtyjä osin dramatisoituja sisältöjä. Esimerkkitarinat eivät ole todellisia ja viittaukset todellisiin tapahtumiin ovat sattumia.

Mediakirjastomme on tarkoitettu tietolähteeksi ja avuksi oman hyvinvoinnin lisäämisessä. Omaan mieleen ja hyvinvointiin vaikuttavien asioiden ymmärtäminen ja käsitteleminen voi vähentää tarvetta terapialle. Terapiatarpeet ovat hyvin yksilöllisiä ja mediakirjastomme voi olla tukena terapiakäyntien ohessa. Kannustamme jokaista etsimään itselleen parhaat tavat kohentaa mielen hyvinvointia omaehtoisesti ja tarvittaessa terapeutin avustuksella.

Solixian materiaali ei sovellu akuutin mielenterveyden kriisin hoitamiseen, eikä se korvaa psykoterapiaa tai lääkäriä.

Solixia ei tarjoa lääketieteellistä hoitoa ja akuuteissa mielenterveysongelmissa on aina käännyttävä lääketieteen ammattilaisten puoleen.

Ammattilaiset valmistelevat ja varmistavat mediakirjaston sisällön. Tekoäly on hyvä työkalu nopeuttamaan työskentelyä.

Kursseistamme ei saa opintoihin liittyviä opintopisteitä. Ne ovat tarkoitettu henkilökohtaiseen oppimiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen.