Tervetuloa Solixiaan

Solixian-tilin rekisteröimällä solmit Solixian kanssa laillisesti sitovan sopimuksen. Nämä käyttöehdot ovat tärkeitä, koska ne säätelevät sinun ja Solixian välistä suhdetta ja vaikuttavat laillisiin oikeuksiisi ja velvoitteisiisi.

Solixian palveluiden käyttöehdot

Solixia Oy (jäljempänä ”Solixia” tai ”me”) tarjoaa tilauspalvelun, jonka personoitujen ominaisuuksien ja toimintojen (”palvelu”) avulla käyttäjät (jäljempänä ”sinä”) voivat käyttää verkkokursseja, äänitiedostoja, e-kirjoja ja muuta sisältöä (”sisältö”), joka on saatavilla internetissä verkkosivuston kautta yhteensopivaan internetyhteydellä varustettuun laitteeseen.

Palvelujemme käyttämiseen tarvitaan aktiivinen käyttäjätili. Kun luot tilin, sinun on hyväksyttävä nämä käyttöehdot. Lisäksi palvelun käyttö edellyttää aktiivista tilausta. Useimpia tilauksia säätelevät tilauskohtaiset lisäehdot (”tilausehdot”), jotka hyväksyt rekisteröityessäsi kyseiseen tilaukseen.

Näiden käyttöehtojen lisäksi Solixian kanssa tekemääsi sopimusta säätelevät myös (i) tiedot, jotka sinulle on annettu ostamisen yhteydessä, ja (ii) kaikki tilausehdot, jotka hyväksyt tilaukseesi liittyen. Kaikkia Solixian ja sinun välistä suhdetta sääteleviä tietoja kutsutaan yhdessä nimityksellä ”sopimus”.

Solixia tarjoaa palvelun sopimuksessa asetettujen ehtojen mukaisesti. Jos et hyväksy sopimusta, et saa käyttää palvelua etkä avata, käyttää tai kuluttaa mitään palvelun kautta toimitettua sisältöä.

Käyttöehtojen ja tilausehtojen voimassa oleva versio löytyy Solixian verkkosivustolta.

Lisätietoja löytyy Solixian verkkosivustolta sekä asiakaspalvelustamme.

 1. Ikäraja ja kelpoisuus tilin avaamiseen
  1.1.
  Ollaksesi oikeutettu solmimaan sopimuksen ja perustamaan tilin tai solmimaan tilaussopimuksen Solixian kanssa sinun pitää
  • olla vähintään kahdeksantoista (18) vuotta vanha ja/tai sinulla on muuten oltava valtuudet ja laillinen toimivalta solmia tämä sopimus sen Suomen lakien mukaisesti,
  • antaa oikeat henkilötiedot pyydettäessä
  • antaa kelvollinen maksutapa
  • sitoutua noudattamaan sopimusta.
 2. Palvelu
  2.1.
  Solixia tarjoaa digitaalisen tilauspalvelun, jonka kautta voit suoratoistaa ja/tai ladata sisältöä yhteensopivan internetyhteydellä varustetun laitteen kautta. Palveluun pääsee internetselaimen kautta, ja sitä saa käyttää vain asiakkaan ei-kaupalliseen henkilökohtaiseen käyttöön sopimuksen mukaisesti.
  2.2.
  Palvelun toiminnallisuudet eivät välttämättä ole samanlaisia kaikilla laitteilla ja alustoilla. Solixia päivittää palveluaan säännöllisesti käyttäjäkokemuksen päivittämiseksi ja parantamiseksi.
 3. Tilausvaihtoehdot
  3.1.
  Solixia kehittää erilaisia tilausvaihtoehtoja, joita voidaan muuttaa ajoittain. Solixian tällä hetkellä toimittamista tilausvaihtoehdoista löytyy tietoa Solixian verkkosivustolta.
  3.2.
  Sinulle tarjottava palvelu riippuu tilausvaihtoehdosta, johon olet rekisteröitynyt.
  3.3.
  Solixia pidättää oikeuden oman harkintansa mukaan poistaa olemassa olevia tilausvaihtoehtoja ja muuttaa tilausvaihtoehtojensa ominaisuuksia ja toimintoja. Tilausvaihtoehdon muutokset voivat perustua useisiin tekijöihin, kuten palvelun parantamiseen/hallinnointiin, oikeuksien haltijoiden vaatimusten tai oikeudellisten tai teknisten vaatimusten noudattamiseen. Jos tällaiset muutokset vaikuttavat kielteisesti olemassa olevaan tilaukseen enemmän kuin rajallisesti, sinulle ilmoitetaan asiasta, ja sinulla on mahdollisuus irtisanoa tilaus, katso kohta 11 ja tilausehdot.
 4. Ilmainen kokeilujakso ja muut kampanjat
  4.1.
  Tilauksesi voi alkaa palvelun ilmaisella kokeilujaksolla (”ilmainen kokeilujakso”) tai muulla kampanjalla. Ilmaisen kokeilun ja muiden kampanjoiden tarkoituksena on antaa käyttäjien kokeilla palvelua ilmaiseksi tai vähentää hintaa ensimmäisellä käyttökerralla. Näin ollen ilmaista kokeilujaksoa ei saa käyttää useammin kuin kerran henkilöä kohden. Solixia päättää yksinomaisen harkintansa mukaan, soveltuuko henkilö ilmaiseen kokeilujaksoon ja/tai johonkin kampanjaan, ja Solixia voi rajoittaa henkilön soveltuvuutta estääkseen ilmaisen kokeilun tai kampanjan väärinkäytön. Solixia pidättää oikeuden peruuttaa tai lopettaa ilmaisen kokeilujakson tai kampanjan, jos Solixia oman harkintansa mukaan katsoo, että käyttäjä ei ole oikeutettu osallistumaan niihin. Et voi yhdistää ilmaista kokeilujaksoa tai kampanjatarjouksia muihin tarjouksiin.
  4.2.
  Kun rekisteröidyt ilmaiseen kokeilujaksoon, hyväksyt sen, että sinut siirretään automaattisesti maksulliseen tilausversioon ilmaisen kokeilujakson lopussa, ellet peruuta tilaustasi ennen ensimmäistä maksua, jolloin sinulta ei veloiteta maksua ja tilauksesi peruutetaan.
 5. Hinnat ja maksaminen
  5.1.
  Hinnat näkyvät Solixian verkkosivustolla, ja niistä ilmoitetaan sinulle selkeästi, kun rekisteröidyt tilaukseen. Hinnat voivat vaihdella tilausvaihtoehdon tyypin ja/tai käytetyn maksutavan mukaan. Jos hinnat vaihtelevat, Solixia ilmoittaa tästä Solixian verkkosivustolla yleisten hintatietojen yhteydessä. Hinnat eivät sisällä tiedonsiirtokustannuksia tai maksuja, joita internet- tai televiestintäpalveluntarjoajasi saattaa vaatia kyseisen palveluntarjoajan kanssa tekemäsi sopimuksen nojalla.
  5.2.
  Voit milloin tahansa vaihtaa tilauksesi toiseen tilausvaihtoehtoon. Solixia voi oman harkintansa mukaan sallia tällaiset vaihdot ennen nykyisen tilausjakson päättymistä.
  5.3.
  Solixia voi tehdä muutoksia palvelun hintaan ilmoittamalla siitä kirjallisesti vähintään 30 päivää etukäteen. Tällaisella ilmoituksella saat aina riittävästi aikaa peruuttaa tilauksesi ennen uuden hinnan voimaantuloa. Jos et peruuta tilaustasi, hyväksyt palvelun uuden hinnan. Hinnanmuutokset voivat perustua useisiin tekijöihin, kuten palvelun parantamiseen/hallinnointiin tai oikeuksien haltijoille maksettavaan korvaukseen.
  5.4.
  Tilaukset maksetaan etukäteen (tai muutoin sovitulla tavalla), kunnes tilaus peruutetaan. Solixia ei anna osittaisia tai täydellisiä hyvityksiä tilauksen aloittamisen jälkeen, ellei sopimuksessa toisin mainita.
  5.5.
  Jos käytät luottokorttia, huomioi, että Solixia voi kieltäytyä hyväksymästä tai estää luottokortit, joita ei ole myönnetty maassa, jossa palvelu tarjotaan sinulle. Solixia pidättää myös oikeuden milloin tahansa ja oman harkintansa mukaan olla hyväksymättä tietyntyyppisiä luottokortteja.
 6. Lahjakortit
  6.1.
  Solixia saattaa tarjota erityyppisiä lahjakortteja. Jotkin lahjakortit voivat olla tuotekohtaisia, mikä tarkoittaa, että kyseisen lahjakortin voi käyttää vain tiettyyn tilausvaihtoehtoon. Mitä tahansa tällaista lahjakorttia voi käyttää vain yhdessä kyseisen tilausvaihtoehdon kanssa. Jos aktivoit lahjakortin, kun sinulla on jo ennestään maksullinen tilaus, maksullinen tilaus keskeytetään lahjakortin tilausjakson ajaksi.
 7. Immateriaalioikeudet
  7.1.
  Palvelu ja sisältö ovat meidän ja/tai lisenssinantajien tekijänoikeuksin suojattua omaisuutta. Kaikki tavaramerkit, palvelumerkit, kauppanimet, mallisuoja, verkkotunnukset, patentit, keksinnöt, liikesalaisuudet, tekijänoikeudet, tietokantaoikeudet ja kaikki muut immateriaali- tai teollisoikeudet (mukaan lukien tietotaito) palvelussa tai sisällössä ovat meidän tai lisenssinantajiemme tai meidän tai lisenssinantajiemme osakkuusyhtiöiden omaisuutta. Mitään palvelun tai sisällön osaa ei saa käyttää tai hyödyntää millään muulla tavalla kuin osana sinulle tarjottua palvelua ja siinä laajuudessa ja määrin kuin sopimus nimenomaisesti sallii. Emme siirrä sinulle mitään oikeuksia (mukaan lukien immateriaalioikeudet) tai omistusoikeuksia palveluun tai sen osaan, emmekä siirrä mitään tällaisia oikeuksia tai omistusoikeuksia sisältöön tai sen osaan. Lisäksi mitään ei pidä tulkita siten, että Solixia antaisi sinulle epäsuorasti, implisiittisesti tai muuten mitään lisenssiä tai käyttöoikeutta mihinkään palvelussa tai sisällössä näkyvään tavaramerkkiin.
 8. Sisältö- ja ohjelmistolisenssi
  8.1.
  Palvelun sisältö kehittyy jatkuvasti ja sitä päivitetään säännöllisesti esimerkiksi palvelun parantamiseksi tai lakisääteisten vaatimusten, immateriaalioikeuksien, oikeuksien haltijoiden pyyntöjen tai sisäisten sisältökäytäntöjemme noudattamiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että palvelun kautta sinulle tarjotut sisällöt voivat vaihdella ajoittain ja että sisältöä voidaan muuttaa, poistaa tai päivittää ilman erillistä ilmoitusta.
  8.2.
  Palvelu on määritetty sallimaan omistamamme tai lisensoimamme sisällön käytön. Sopimuksen ehtojen mukaisesti ja maksettuasi sovellettavan maksun, Solixia myöntää täten sinulle rajoitetun, peruutettavissa olevan, ei-yksinomaisen, ei-alilisensoitavan ja ei-siirrettävän lisenssin käyttää sisältöä (vain palvelussa) henkilökohtaiseen ei-kaupalliseen käyttöön yhteensopivalla internetyhteydellä varustetulla laitteella.
  8.3.
  Kuittaat, tiedostat, hyväksyt, takaat ja suostut varmistamaan, että sinä ja/tai kuka tahansa, jolle annat pääsyn palveluun tilisi kautta, ei kopioi, toisinna, luo kaksoiskappaletta, muokkaa, sopeuta, luo johdannaisteoksia, esitä, julkaise, jaa, levitä, lähetä millään tavalla (esimerkiksi tv- tai radiolähetys), myy, vuokraa, lainaa, alilisensoi tai levitä tai muuten hyödynnä mihinkään tarkoitukseen (kaupallisesti tai muuten) mitään materiaalia, sisältöä ja/tai koko palvelua tai sen osaa (mukaan lukien rajoituksetta sisällön ja palvelun ja/tai minkään muun materiaalin näyttäminen, levittäminen ja jakelu kolmannen osapuolen verkkosivuston kautta tai muulla tavalla).
  8.4.
  Kuittaat, tiedostat, hyväksyt, takaat ja suostut varmistamaan, että sinä ja/tai kuka tahansa, jolle annat pääsyn palveluun tilisi kautta, noudattaa aina sopimusta eikä (1) jaa uudelleen, kierrä tai poista käytöstä palvelussa käytettävää sisällönsuojausjärjestelmää tai digitaalisten oikeuksien hallintateknologiaa, (2) pura, takaisinmallinna, pura osiin tai muuten pienennä mitään palvelua ihmisen luettavaan muotoon, (3) poista mitään tunnistetietoja, tekijänoikeuksia tai muita omistusoikeuksia koskevia ilmoituksia tai (4) käytä palvelua laittomalla tai luvattomalla tavalla tai tavalla, joka viittaa yhteyteen tuotteisiimme, palveluihimme tai tuotemerkkeihimme.
  8.5.
  Tämän kohdan 8 vastaisen palvelujen ja/tai sisällön käytön katsotaan aina olevan tämän sopimuksen olennainen rikkomus ja sitä voidaan käyttää syynä tekijänoikeusrikkomuksia koskeviin vaateisiin.
 9. Kolmannen osapuolen sisältö ja linkit
  9.1.
  Solixia ei ole vastuussa eikä takaa minkään palvelun sisä- tai ulkopuolella olevien kolmansien osapuolten luomien hyperlinkkien ja/tai muiden elementtien, joihin on pääsy palvelusta, verkkosivustoltamme, Solixian tarjoamilta foorumeilta ja keskustelupalstoilta, laatua tai turvallisuutta.
  9.2.
  Palvelu voi integroitua kolmannen osapuolen palveluihin ja sisältöön, olla integroitu niihin tai tarjolla niiden yhteydessä. Solixia ei hallitse näitä kolmannen osapuolen palveluita tai niiden sisältöä, ja tällaisiin palveluihin saatetaan soveltaa erillisiä ehtoja ja/tai käytäntöjä. Lue huolellisesti kaikki sinulle esitetyt sopimukset, käyttöehdot ja/tai tietosuojakäytännöt, jotka koskevat tällaisia kolmannen osapuolen palveluita ja/tai sisältöä.
 10. Kesto ja päättyminen
  10.1.
  Ellei toisin mainita, alla olevaa kohtaa 10 sovelletaan palveluun rekisteröitymisen yhteydessä sekä kaikissa tilausehdoissa.
  10.2.
  Solixia voi oman harkintansa mukaan ajoittain tarjota asiakkailleen mahdollisuuden asettaa tilauksensa tauolle.
  10.3.
  Jos päätät tilauksesi, se päättyy nykyisen tilausjaksosi lopussa. Jos olet hyödyntänyt ilmaisen kokeilujakson tarjousta, joka on vielä voimassa, tilaus päättyy silti välittömästi.
  10.4.
  Solixia voi irtisanoa sopimuksen välittömästi milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta, jos et noudata sopimusta tai sovellettavia lakeja, sääntöjä tai säädöksiä tai jos käytät palvelua muulla vilpillisellä tavalla tai tavalla, joka voi aiheuttaa vahinkoa Solixialle, sen kumppanuusyhtiöille tai kolmannelle osapuolelle.
  10.5.
  Irtisanominen ei vaikuta osapuolten oikeuksiin tai velvollisuuksiin, jotka perustuvat kohtaan 7 (”Immateriaalioikeudet”), kohtaan 12.7 (Käyttäjän luoma sisältö) tai muihin sopimuksen ehtoihin, jotka pysyvät voimassa sopimuksen päättymisen jälkeenkin. Kun sopimus päättyy tai irtisanotaan mistä tahansa syystä, kaikki lisenssit automaattisesti ja ilman lisätoimenpiteitä lakkaavat olemasta voimassa ja ne palautetaan Solixialle.
 11. Solixian oikeudet ja vastuut
  11.1.
  Solixia saattaa ajoittain ottaa yhteyttä sinuun. Kaikki viestintä Solixian ja sinun välillä tapahtuu Solixian tietosuojakäytännön mukaisesti.
  11.2.
  Pyrimme tarjoamaan palvelua ympäri vuorokauden, seitsemän (7) päivää viikossa. Solixia ei kuitenkaan takaa, että palvelu olisi aina virheetön tai keskeytyksetön. Jos palvelussa on vikoja tai keskeytyksiä, Solixialle annetaan mahdollisuus korjata ne rikkomatta sopimusta. Solixialla on myös oikeus kohtuullisissa rajoissa ja kohtuullisin syin sulkea palvelu esimerkiksi tarvittaessa päivitys-, huolto- ja ylläpitotoimien suorittamiseksi.
  11.3.
  Solixialla on oikeus siirtää sopimuksen mukaiset oikeutensa ja velvollisuutensa kolmansille osapuolille kokonaan tai osittain. Solixialla on myös oikeus palkata alihankkijoita suorittamaan sopimuksen mukaisia velvoitteitaan. Kaikki tällaiset muutokset, jotka voivat vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn, käsitellään Solixian tietosuojakäytännön mukaisesti.
  11.4.
  Solixia voi oman harkintansa mukaan tehdä muutoksia sopimukseen. Kun Solixia tekee sopimukseen olennaisia muutoksia, jotka vaikuttavat palveluun tai tilaukseesi kielteisesti, siitä ilmoitetaan sinulle esimerkiksi lähettämällä sinulle sähköposti, tekstiviesti tai ilmoitus palvelun kautta. Solixia lähettää tällaisen viestin vähintään kolmekymmentä (30) päivää ennen muutosten voimaantuloa, jotta voit halutessasi peruuttaa tilauksen ennen muutoksia. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt muutokset. Siksi on tärkeää, että luet kaikki meiltä saamasi ilmoitukset tai viestit huolellisesti. Jos haluat irtisanoa tilauksesi tällaisten sopimuksen päivitysten tai muutosten vuoksi, voit tehdä sen seuraamalla kohdassa 10 ja tilausehdoissa annettuja ohjeita.
 12. Oikeutesi ja velvollisuutesi
  12.1.
  Voit käyttää palvelua henkilökohtaiseen ei-kaupalliseen käyttöön ainoastaan sopimuksen ehtojen mukaisesti ja kohdassa 8 nimenomaisesti sallitulla tavalla. Et esimerkiksi saa toistaa äänikirjoja yleisölle tai julkisella paikalla etkä millään tavalla asettaa palvelua ja/tai sisältöä kenenkään muun saataville ja/tai antaa kenellekään muulle pääsyä siihen fyysisesti tai digitaalisesti.
  12.2.
  Olet vastuussa siitä, että vain sinä hallitset ja vain sinulla on pääsy tiliisi sekä palvelun liiallisen käytön estämisestä. Sitoudut lisäksi noudattamaan kaikkia salasanan suojaamista koskevia vaatimuksia ja olemaan paljastamatta salasanaasi tai muita tilisi liittyviä yksilöllisiä tietoja kenellekään niin kauan kuin tilaat palvelua. Jos toiselle henkilölle sallitaan pääsy palveluun näiden käyttöehtojen mukaisesti, sinun on varmistettava, että palveluita käyttävät henkilöt noudattavat kaikin tavoin tämän sopimuksen ehtoja, ja sinä olet vastuussa kyseisen henkilön tekemistä tämän sopimuksen ehtojen rikkomuksista.
  12.3.
  Velvollisuutesi on ilmoittaa Solixialle kaikista muutoksista tiedoissa, jotka olet antanut rekisteröityessäsi ja/tai oston yhteydessä, erityisesti muutoksista sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon, jolla olet luonut tilisi.
  12.4.
  Olet vastuussa kaikesta käyttäjän luomasta sisällöstä (esim. arvostelut ja kommentit), jonka luot ja jaat palvelussa tai millä tahansa palveluun liittyvällä alustalla (esim. sosiaalisen median kanavat) (”käyttäjän luoma sisältö”). Olet myös vastuussa sen varmistamisesta, että sinulla on kaikki siihen liittyvät oikeudet (mukaan lukien kaikki immateriaalioikeudet), ja että tällainen käyttäjän luoma sisältö on tämän sopimuksen ehtojen ja Solixian yhteisökäytännön mukaista. Et saa jakaa mitään käyttäjän luomaa sisältöä, joka on tai saattaa olla laitonta, loukkaavaa, häiritsevää, säädytöntä, herjaavaa, syrjivää, yksityisyyttä loukkaavaa tai kolmannen osapuolen oikeuksia loukkaavaa. Ymmärrät ja hyväksyt, että Solixialla on oikeus valvoa, tarkastella, poistaa tai estää pääsy käyttäjän luomaan sisältöön milloin tahansa Solixian yksinomaisen harkinnan mukaan. Pyydämme, että pidät ja käyttäydyt palvelu- ja viestintäkanavissamme mahdollisimman kunnioittavasti ja asianmukaisesti.
  12.5.
  Myönnät täten Solixialle maailmanlaajuisen, rojaltivapaan, ei-yksinomaisen, ei kumottavissa olevan, siirrettävän, alilisensoitavan ja rajoittamattoman oikeuden käyttää, mukaan lukien muun muassa palvelinisännöidä, toisintaa, muokata, muuttaa, jakaa, näyttää ja antaa julkisesti saataville millä tahansa tavalla, käyttäjänä luomaasi sisältöä missä tahansa nyt olemassa olevassa tai tulevassa mediassa kaupallisiin tarkoituksiin tai muutoin, mukaan lukien muun muassa Solixian markkinoinnin, palvelun, sisällön ja/tai sen lisenssinantajien ja/tai liikekumppaneiden tarkoituksiin. Tämä ei koske mahdollisia palvelussa mahdollistettavia henkilökohtaisia muistiinpanoja ja tehtävien tai kokeiden vastauksia.
  12.6.
  Sinulla ei ole oikeutta siirtää sopimuksen mukaisia oikeuksiasi ja velvollisuuksiasi, ellei sinulla ole Solixian kirjallista suostumusta siihen.
  12.7.
  Et saa käyttää palvelua millään tavalla, joka aiheuttaa tai todennäköisesti aiheuttaa palvelun keskeytymisen, vahingoittumisen tai heikentymisen millään tavalla, etkä saa käyttää palvelua mihinkään laittomiin tai vilpillisiin tarkoituksiin.
  12.8.
  Hyväksyt, että palvelu sisältää sisältöä, joka ei sovellu alaikäisille. Tästä syystä suostut siihen, että et anna alaikäisen henkilön käyttää palvelua, ellei hän ole sinun valvontasi alaisena.
 13. Palvelun toimittaminen
  13.1.
  Solixia OY, joka on rekisteröity Suomessa yritystunnuksella 3373461-7 tarjoaa palvelun käyttöösi sopimuksen nojalla.
 14. Yhteystiedot
  14.1.
  Voit ottaa meihin yhteyttä alla olevien kanavien kautta:
  Solixian asiakaspalvelu
  Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@solixia.fi
  Tuki-sivuston lomakkeen kautta
 15. Sovellettava laki ja kiistojen ratkaisu
  15.1.
  Sopimukseen ja sen tulkintaan sovelletaan Suomen lakeja, lainvalintaperiaatteita lukuun ottamatta. Sopimus ei kuitenkaan rajoita mitään kuluttajansuojaoikeuksia, joihin sinulla saattaa olla oikeus asuinmaasi pakollisten lakien nojalla, jos ne ovat ristiriidassa edellä mainitun kanssa.
  15.2.
  Jos olet tyytymätön palveluun, sen sisältöön tai sopimukseen, ainoa ja yksinomainen oikeuskeinosi on lopettaa palvelun käyttö ja tilaus. Solixia ei ole vastuussa epäsuorista vahingoista, ja hyväksyt, että Solixian puolesta aiheutuva vastuu rajoittuu kaikissa tapauksissa summaan, jonka olet maksanut Solixiaan vaadettasi tai vaatimustasi edeltävien kahdentoista kuukauden aikana. Solixia ei ole vastuussa internetyhteytesi häiriöistä.
  15.3.
  Mikäli sinun ja Solixian välillä on kiista, jota ei voida ratkaista osapuolten kesken, riita voidaan saattaa kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi, www.kuluttajariita.fi. Muussa tapauksessa riidan ratkaisevat Suomen yleiset tuomioistuimet.
  15.4.
  Lisäksi Euroopan komissio tarjoaa verkkovälitteistä riidanratkaisua tarjoavan verkkosivuston, joka on tarkoitettu auttamaan kuluttajia ja kauppiaita ratkaisemaan riitansa tuomioistuimen ulkopuolella. Se on saatavilla osoitteessa http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Päivitetty 20.11.2023

Solixia Oy