Sinun hyvinvointisi parhaaksi

Solixia

Vahvista mieli, löydä tasapaino, saavuta hyvinvointi

Solixia on innovatiivinen yritys, joka tarjoaa korkealaatuisen Mielen Hyvinvoinnin Mediakirjaston. Autamme ihmisiä vahvistamaan mielensä voimavaroja, löytämään tasapainon elämässään ja saavuttamaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Solixia on sinulle, joka haluat oppia ja ymmärtää enemmän itseäsi ja toisia.

Asiantunteva tiimimme koostuu kokeneista valmentajista ja hyvinvoinnin asiantuntijoista, jotka ovat omistautuneet auttamaan  sinua henkisessä kehityksessäsi ja saavuttamaan kyseisen tavoitteesi. Mielen Hyvinvoinnin Mediakirjastomme tarjoaa laajan valikoiman aiheita, kuten esimerkiksi stressinhallintakeinot, itsetuntemus, tunteiden säätely, vuorovaikutustaitojen lisääminen, positiivinen ajattelu ja paljon muuta.

Solixian verkkokursseilla opit joustavasti ja helposti. Voit osallistua kursseille omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi sinulle sopivana ajankohtana. Sisältö on ammattimaisesti tuotettua, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen.

Solixian tavoitteena on innostaa ja kannustaa sinua ottamaan vastuuta oman mielesi hyvinvoinnista ja tarjota konkreettisia työkaluja  henkisen vahvuuden rakentamiseen. Haluamme olla tukenasi matkallasi kohti parempaa mielesi hyvinvointia ja auttaa sinua löytämään sisäisen voimasi.

Liity mukaan ja aloita matkasi kohti parempaa mielen hyvinvointia. Ota kirjastomme avulla ensimmäinen askel kohti vahvempaa mieltä ja tasapainoisempaa elämää. Olemme sitoutuneet tarjoamaan matalan kynnyksen mielen hyvinvoinnin
parantamiseen.

Kaikkien saatavissa

Voit käyttää mediakirjastoa milloin ja missä tahansa, oman aikataulusi mukaan. Riittää että sinulla on internetyhteys sekä tietokone, tabletti tai älypuhelin.

Kaikkien apuna

Jokainen on meille arvokas omana itsenään. Oman hyvinvoinnin lisääminen mahdollistaa hyvän leviämisen myös ympäristöömme. Saat kainoja itsesi kehittämiseen lähtötasostasi huolimatta.

Kaikkia kasvattava

Kirjastomme on tarkoitettu parantamaan kenen tahansa hyvinvointia. Kirjastomme sisällöstä löytyy aiheita ja teemoja jokaiselle erilaisiin elämäntilanteisiin.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä?

Lähetä meille sähköpostia ja pohditaan, mitä voisimme luoda yhdessä. Voit ehdottaa esimerkiksi kurssia, jonka voisimme yhdessä toteuttaa.
Solixialla olemme avoimia erilaisille ajatuksille.

Sinua varten

Tiimissämme on mukana useita alojensa asiantuntijoita

Mika Innanen, toimitusjohtaja
Mika Innanen

Toimitusjohtaja, OSAKAS

 • kauppatieteiden maisteri
 • hyvinvointivalmentaja
 • NLP practitioner
 • life coach
 • motivaatiovalmentaja
Antti Suvanto
Antti Suvanto

Psykologi, psykoterapeutti

 • psykoterapeutti VET
 • psykologian maisteri
 • kasvatustieteiden lisensiaatti
 • filosofian maisteri
OSSI NIKULA

OSAKAS, ADVISOR

LEA TERVALA

AD, OSAKAS

EVELIINA LAINE

AVUSTAJA

 • positiivisen psykologian asiantuntija
 • vireysvalmentaja