Sinun hyvinvointisi parhaaksi

Solixia

Vahvista mieli, löydä tasapaino, saavuta hyvinvointi

Solixia on innovatiivinen yritys, joka tarjoaa korkealaatuisen Mielen Hyvinvoinnin Mediakirjaston. Autamme ihmisiä vahvistamaan mielensä voimavaroja, löytämään tasapainon elämässään ja saavuttamaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Solixia on sinulle, joka haluat oppia ja ymmärtää enemmän itseäsi ja toisia.

Asiantunteva tiimimme koostuu kokeneista valmentajista ja hyvinvoinnin asiantuntijoista, jotka ovat omistautuneet auttamaan  sinua henkisessä kehityksessäsi ja saavuttamaan kyseisen tavoitteesi. Mielen Hyvinvoinnin Mediakirjastomme tarjoaa laajan valikoiman aiheita, kuten esimerkiksi stressinhallintakeinot, itsetuntemus, tunteiden säätely, vuorovaikutustaitojen lisääminen, positiivinen ajattelu ja paljon muuta.

Solixian verkkokursseilla opit joustavasti ja helposti. Voit osallistua kursseille omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi sinulle sopivana ajankohtana. Sisältö on ammattimaisesti tuotettua, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen.

Solixian tavoitteena on innostaa ja kannustaa sinua ottamaan vastuuta oman mielesi hyvinvoinnista ja tarjota konkreettisia työkaluja  henkisen vahvuuden rakentamiseen. Haluamme olla tukenasi matkallasi kohti parempaa mielesi hyvinvointia ja auttaa sinua löytämään sisäisen voimasi.

Liity mukaan ja aloita matkasi kohti parempaa mielen hyvinvointia. Ota kirjastomme avulla ensimmäinen askel kohti vahvempaa mieltä ja tasapainoisempaa elämää. Olemme sitoutuneet tarjoamaan matalan kynnyksen mielen hyvinvoinnin
parantamiseen.

Kaikkien saatavissa

Voit käyttää mediakirjastoa milloin ja missä tahansa, oman aikataulusi mukaan. Riittää että sinulla on internetyhteys sekä tietokone, tabletti tai älypuhelin.

Kaikkien apuna

Jokainen on meille arvokas omana itsenään. Oman hyvinvoinnin lisääminen mahdollistaa hyvän leviämisen myös ympäristöömme. Saat keinoja itsesi kehittämiseen lähtötasostasi huolimatta.

Kaikkia kasvattava

Kirjastomme on tarkoitettu parantamaan kenen tahansa hyvinvointia. Kirjastomme sisällöstä löytyy aiheita ja teemoja jokaiselle erilaisiin elämäntilanteisiin.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä?

Lähetä meille sähköpostia ja pohditaan, mitä voisimme luoda yhdessä. Voit ehdottaa esimerkiksi kurssia, jonka voisimme yhdessä toteuttaa.
Solixialla olemme avoimia erilaisille ajatuksille.

Sinua varten

Tiimissämme on mukana useita alojensa asiantuntijoita

Mika Innanen, toimitusjohtaja
Mika Innanen

Toimitusjohtaja, OSAKAS

 • kauppatieteiden maisteri
 • hyvinvointivalmentaja
 • NLP practitioner
 • life coach
 • motivaatiovalmentaja
Antti Suvanto
Antti Suvanto

Psykologi, psykoterapeutti

 • psykoterapeutti VET
 • psykologian maisteri
 • kasvatustieteiden lisensiaatti
 • filosofian maisteri
OSSI NIKULA

OSAKAS, ADVISOR

LEA TERVALA

AD, OSAKAS

EVELIINA LAINE

AVUSTAJA

 • positiivisen psykologian asiantuntija
 • vireysvalmentaja

Sinua varten

Tiimissämme on mukana useita alojensa asiantuntijoita

Mika Innanen, toimitusjohtaja
Mika Innanen

Toimitusjohtaja, OSAKAS

Mika on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja takana on yli 20 vuotta teknologian ja talouden parissa. Vuosiin mahtuu monia rooleja mutta lopulta coachaaminen ja valmentaminen vei mukanaan. Ansioluetteloonkin ilmestyi uusia pätevyyksiä: NLP Practitioner, hyvinvointivalmentaja ja motivaatiovalmentaja. Halu yhdistää mielenterveys ja teknologia johti lopulta Solixian perustamiseen.

Antti Suvanto Solixia
Antti Suvanto

Psykologi, psykoterapeutti

Antin koulutus ja osaaminen ihmismielen salaisuuksista on vailla vertaa. Hän on psykologian maisteri, kasvatustieteiden lisensiaatti ja filosofian maisteri. Psykoterapiassa Antti on saavuttanut vaativan erityistason psykoterapeutin pätevyyden suuntauksenaan gestalt-terapia. Antti on toiminut psykoterapian parissa jo yli 30 vuotta.

Ossi Nikula Solixia
OSSI NIKULA

ADVISOR, OSAKAS

Ossi on todellinen hyvinvointialan monitoimimies yli 20 vuoden kokemuksellaan. Hän on ehtinyt jo myydä yhden hyvinvointialan yhtiönsä ja tuo sen myötä arvokasta liikkeenjohdon kokemusta Solixiaan. Ossi toimii myös sijoittajana ja on aina kiinnostunut uusista sijoituskohteista. Solixiassa hän toimii neuvonantajana liiketoiminnan kehittämisessä. Ossi asuu nykyään perheineen ulkomailla.

Terhi Immonen Solixia
Terhi Immonen

Viestintäjohtaja

Terhi tuo mukanaan laajan osaamisensa niin brändin uudistamisen kuin myynnin ja markkinoinninkin puolelta, unohtamatta myöskään ihmistuntemusta. Moni tuntee Terhin kokeneena liike-elämän ammattilaisena Syke Triben menestystarinasta. Tämän osaamisen hän tuo nyt mukanaan Solixiaan, jotta voimme yhdessä auttaa sinua voimaan paremmin.

Eveliina Laine Solixia
EVELIINA LAINE

AVUSTAJA

Eveliina on ehtinyt olla hyvinvoinnin parissa monessa mukana. Hän on entinen SM-tason painonnostaja ja suorittanut monenlaisia hyvinvointiin liittyviä koulutuksia: esimerkiksi positiivisen psykologian asiantuntija ja vireysvalmentaja. Luonto ja metsä ovat hänelle tuttuja, joten Eveliinan asiantuntemusta voit kuulla muun muassa niihin liittyvillä kursseillamme.

Lea Tervala Solixia
LEA TERVALA

AD, OSAKAS

Lea on kokenut graafinen suunnittelija ja omistaa design-yhtiön. Solixian visuaalinen ilme on Lean käsialaa ja hän vastaa siitä, miltä Solixia näyttää niin digitaalisessa maailmassa kuin perinteisessä paperimediassa.