Koko mediakirjasto yhdellä kuukausimaksulla

Tunne itsesi terveemmäksi, onnellisemmaksi ja energisemmäksi joka päivä!

Tervetuloa Mielen Hyvinvoinnin Mediakirjastoon, joka on avaimesi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin!

Koko laaja mediakirjasto, yksi hinta!
Nyt tutustumishintaan 5,90 € / kk.

Miksi valita Mielen Hyvinvoinnin Mediakirjasto?

01

Monipuolinen:  Sinun ei tarvitse enää etsiä tietoa eri lähteistä, meillä se on yhdessä paikassa. Tarjoamme sinulle pääsyn laajaan verkkokurssien, e-kirjojen ja äänitallenteiden kirjastoon. Saat kattavan aineiston mielenterveydestä ja hyvinvoinnista – aina stressinhallinnasta mielenrauhaan ja ravitsemuksesta liikuntaan.

02

Kehittävä: Ammattilaisten luomat kurssit auttavat sinua kehittymään juuri sinua kiinnostavalla elämän osa-alueella. Ovatpa aiheet sinulle uusia tai entuudestaan tuttuja, löydät varmasti jokaisesta aiheesta lisää kiinnostavaa sisältöä.

03

Joustava: Voit opiskella ja käydä kirjaston materiaaleja läpi sinulle sopivaan tahtiin ja sinulle sopivalla tavalla. Ei paineita tai kiirettä.

04

Edullinen: Kiinteällä kuukausihinnalla saat käyttöösi laadukkaan ja kattavan mielen hyvinvoinnin kirjaston, joka voi muuttaa elämäsi.

Liity nyt ja anna meille mahdollisuus auttaa sinua matkallasi kohti parempaa elämää.

Hanki pääsy kerralla kaikkiin kursseihimme, kokeile uusia asioita, ja tee elämästäsi helpompi ja onnellisempi. Mielen Hyvinvoinnin Mediakirjasto on avain tasapainoiseen elämään.

Älä jätä tätä tilaisuutta väliin. Liity mukaan jo tänään!

Tervetuloa Mielen Hyvinvoinnin Mediakirjastoon – missä hyvinvointi on kaikkien opeteltavissa oleva taitolaji! 

Tilaa nyt

Mediakirjasto on sinulle, joka

 • Kaipaat mielenrauhaa: Haluat löytää tapoja hallita stressiä, ahdistusta tai muita mielen haasteita.
 • Haluat oppia uutta: Olet utelias ja haluat kehittää mielen hyvinvointiasi oppimalla uusia taitoja ja strategioita.
 • Haluat asiantuntijaohjausta: Etsit luotettavaa ja ammattitaitoista ohjausta mielen hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Mediakirjaston kurssit on luotu asiantuntijoiden toimesta.
 • Kaipaat joustavuutta: Elämässäsi saattaa olla kiireitä ja vaihtuvia aikatauluja. Mediakirjasto tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.
 • Haluat saavuttaa tasapainon: Tavoittelet tasapainoa ja hyvinvointia mielen ja kehon välillä, ja uskot, että mielen hyvinvointi vaikuttaa positiivisesti koko elämääsi.
 • Haluat tehdä muutoksen: Olet valmis tekemään töitä oman mielen hyvinvointisi eteen ja uskot, että pienet askeleet voivat johtaa suuriin muutoksiin.

Mielen Hyvinvoinnin Mediakirjasto tarjoaa sinulle monipuolisia ja helposti saatavilla olevia kursseja, kirjoja, äänitallenteita ja harjoituksia, jotka auttavat sinua kehittämään ja ylläpitämään mielen hyvinvointiasi. Liity mukaan ja anna meidän auttaa sinua matkallasi kohti parempaa mielen hyvinvointia!

Tilaa nyt

Mediakirjaston avulla

 • Löydät mielenrauhan: Opit tehokkaita tapoja hallita stressiä ja ahdistusta, ja saat mielenrauhan tunteen elämääsi.
 • Vahvistut henkisesti: Kursseillamme saat työkaluja mielen vahvistamiseen, mikä auttaa sinua käsittelemään haasteita ja vastoinkäymisiä paremmin.
 • Kehität itsetuntemustasi: Syventämällä ymmärrystäsi omista tunteistasi ja ajatuksistasi, voit parantaa itsetuntemustasi ja hyvinvointiasi.
 • Löydät elämänilon: Opit nauttimaan elämän pienistä asioista ja löydät positiivisuutta arkeesi.
 • Parannat ihmissuhteitasi: Kommunikointitaidoissa kehittymisen kautta voit luoda vahvempia ja terveempiä ihmissuhteita.
 • Lisäät itsevarmuuttasi: Saat työkaluja itsevarmuutesi kasvattamiseen ja voitat mahdolliset epäilykset.
 • Nautit paremmasta unesta: Opit nukahtamistekniikoita, jotka auttavat sinua nukkumaan paremmin ja heräämään virkeämpänä.
 • Kehität taitojasi stressinhallinnassa: Osaat käsitellä haastavia tilanteita ja paineita tehokkaammin.
 • Tunnet ylpeyttä itsestäsi: Saavutat tuloksia ja tunnet ylpeyttä omista saavutuksistasi mielen hyvinvoinnissa.
 • Opit uutta itsestäsi, ihmissuhteistasi ja mielen hyvinvoinnin teemoista

Mielen Hyvinvoinnin Mediakirjasto auttaa sinua saavuttamaan paremman mielen hyvinvoinnin ja tukee sinua matkallasi kohti tasapainoisempaa ja onnellisempaa elämää. Tilaa kirjastomme ja aloita matka kohti parempaa mielen hyvinvointia jo tänään!

Yhdellä kuukausimaksulla saat kaiken sisällön käyttöösi!

Tilaa nyt
 • Liity Solixian asiakkaaksi

  Mediakirjasto

  5,90  / kuukausi

  KOKO MEDIAKIRJASTO YHDELLÄ KUUKAUSIMAKSULLA Saat tietoa ja keinoja, joiden avulla hyvinvointisi paranee. Tunne itsesi terveemmäksi, onnellisemmaksi ja energisemmäksi joka päivä! Liity mediakirjaston käyttäjäksi tutustumishintaan 5,90 € / kk. Miksi valita Mielen Hyvinvoinnin Mediakirjasto? Monipuolinen: Sinun ei tarvitse enää etsiä tietoa eri lähteistä, meillä se on yhdessä paikassa. Tarjoamme sinulle pääsyn laajaan verkkokurssien, e-kirjojen ja äänitallenteiden…