Mediakirjasto

5,90  / kuukausi

TAATUSTI TURVALLINEN OSTOPROSESSI
  • Visa Card
  • MasterCard

Kuvaus

KOKO MEDIAKIRJASTO YHDELLÄ KUUKAUSIMAKSULLA

Saat tietoa ja keinoja, joiden avulla hyvinvointisi paranee.
Tunne itsesi terveemmäksi, onnellisemmaksi ja energisemmäksi joka päivä!

Liity mediakirjaston käyttäjäksi tutustumishintaan 5,90 € / kk.

Miksi valita Mielen Hyvinvoinnin Mediakirjasto?

  • Monipuolinen: Sinun ei tarvitse enää etsiä tietoa eri lähteistä, meillä se on yhdessä paikassa. Tarjoamme sinulle pääsyn laajaan verkkokurssien, e-kirjojen ja äänitallenteiden kirjastoon. Saat kattavan aineiston mielenterveydestä ja hyvinvoinnista – aina stressinhallinnasta mielenrauhaan ja ravitsemuksesta liikuntaan.
  • Kehittävä: Ammattilaisten luomat kurssit auttavat sinua kehittymään juuri sinua kiinnostavalla elämän osa-alueella. Ovatpa aiheet sinulle uusia tai entuudestaan tuttuja, löydät varmasti jokaisesta aiheesta lisää kiinnostavaa sisältöä.
  • Joustava: Voit opiskella ja käydä kirjaston materiaaleja läpi sinulle sopivaan tahtiin ja sinulle sopivalla tavalla. Ei paineita tai kiirettä.
  • Edullinen: Kiinteällä kuukausihinnalla saat käyttöösi laadukkaan ja kattavan mielen hyvinvoinnin kirjaston, joka voi muuttaa elämäsi.

Kokeile uusia asioita, ja tee elämästäsi helpompi ja onnellisempi. Mielen Hyvinvoinnin Mediakirjasto on avain tasapainoiseen elämään ja elämän ymmärtämiseen.

Älä jätä tätä tilaisuutta väliin, vaan hanki pääsy kerralla kaikkeen aineistoomme. Liity mukaan jo tänään!

Tervetuloa Mielen Hyvinvoinnin Mediakirjastoon – missä hyvinvointi on kaikkien opeteltavissa oleva taitolaji!


 

Mielen Hyvinvoinnin Mediakirjaston kuukausiasiakkuuden tilatessasi saat 14 päivän ilmaisen tutustumisjakson. Mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen tilaukseesi, voit sen irtisanoa veloituksetta tutustumisjakson aikana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.