Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Unohda epävarmuus ja pelko epäonnistumisesta – tule mukaan verkkokurssille, jonka avulla voitat huijarisyndrooman ja löydät vahvan itsetunnon!

Tiedätkö tunteen, kun menestyt tai saat tunnustusta, mutta sisälläsi tuntuu silti, että et ansaitse sitä? Tunnetko epävarmuutta omista taidoistasi ja saavutuksistasi? Jos vastauksesi on kyllä, saatat kärsiä huijarisyndroomasta. Mutta älä huoli, et ole yksin! Moni menestyvä ihminen kärsii tästä ilmiöstä, jossa omaa osaamista vähätellään ja pelätään paljastuvansa huijariksi.

Mutta nyt on aika muuttaa tilanne ja voittaa huijarisyndrooma! Verkkokurssimme “Voita huijarisyndrooma” antaa sinulle konkreettiset työkalut ja ohjeet, joilla voit voittaa tämän haitallisen ajatusmallin ja löytää vahvan itsetunnon.

Kurssilla käsitellään muun muassa huijarisyndrooman taustaa ja sen vaikutusta itsetuntoon, sekä opit tuntemaan yleisimmät merkit ja tunnusmerkit huijarisyndroomasta. Lisäksi perehdytään oman osaamisen tunnistamiseen ja positiivisen ajattelun merkitykseen huijarisyndrooman voittamisessa.

Kurssilla harjoitellaan myös armollisuutta ja itsemyötätuntoa, jotka ovat tärkeitä osia huijarisyndrooman voittamisessa. Lisäksi käsitellään vahvuuksien ja heikkouksien tunnistamista ja niiden hyödyntämistä menestyksekkäästi.

Kurssin kautta saat myös inspiraatiota ja voimaa tarinoista ihmisistä, jotka ovat onnistuneet voittamaan huijarisyndrooman ja saavuttamaan tavoitteensa. Kurssin jälkeen tunnistat omat vahvuutesi ja osaat hyödyntää niitä menestymiseen.

Älä enää antaudu huijarisyndroomalle, vaan lähde mukaan verkkokurssille “Voita huijarisyndrooma” ja opit rakentamaan vahvan ja terveen itsetunnon. Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat päästä eroon epävarmuudesta ja saavuttaa tavoitteensa luottavaisella mielellä. Tule mukaan ja valmistaudu voittamaan huijarisyndrooma kerta toisensa jälkeen!

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Huijarisyndrooma - Ilmiön ymmärtäminen
Oman osaamisen tunnistaminen
Käsitysten haastaminen
Voimaantuminen ja itsemyötätunto
Vahvuudet ja heikkoudet
Haasteisiin tarttuminen