Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Tiedätkö miltä tuntuu olla niin vihainen, että et tiedä mitä tehdä? Onko vihasi hallitsematon, eikä se vain näytä menevän ohi?

Älä huoli, olet löytänyt juuri oikean paikan. Tässä kurssissa opit ymmärtämään vihaa ja sen vaikutusta elämääsi. Me kaikki tunnemme vihan tunteen, mutta se on yksi vaikeimmista tunteista käsitellä. Vihan hallinta ja sen terveellinen ilmaiseminen ovat kuitenkin taitoja, joita voi oppia ja harjoitella.

Kurssimme “Voimaa vihasta: Kurssi vihan ymmärtämisestä ja terveellisestä ilmaisemisesta” tarjoaa sinulle monipuolisen ja kokonaisvaltaisen näkökulman vihaan. Aluksi perehdytään vihan perusolemukseen ja sen biologisiin ja psykologisiin tekijöihin. Opit myös tunnistamaan vihan eri ilmenemismuodot ja taustalla vaikuttavat syyt.

Mutta tämä kurssi ei keskity vain vihan ymmärtämiseen, vaan tarjoaa myös käytännön työkaluja vihan hallintaan ja terveisiin tapoihin käsitellä sitä. Opit tunnistamaan ja hallitsemaan fyysiset ja psyykkiset reaktiot vihan aikana sekä löydät itsellesi sopivia rentoutumis- ja stressinhallintakeinoja.

Kurssilla opit myös, miten voit ilmaista vihaasi rakentavalla ja terveellisellä tavalla. Kommunikointi- ja neuvottelutaitojen harjoittelu auttaa sinua ilmaisemaan vihasi konfliktitilanteissa ja löytämään rakentavia ratkaisuja. Opetelemme myös empaattisia taitoja ja kuuntelutaitoja, jotka auttavat sinua ymmärtämään toisten näkökulmia ja kommunikoimaan rauhallisesti ja rakentavasti.

Vihan ymmärtäminen ei vain auta sinua hallitsemaan tunteitasi, vaan se vaikuttaa myös kokonaisvaltaisesti hyvinvointiisi ja ihmissuhteisiisi. Kurssimme tarjoama tieto ja harjoitukset auttavat sinua kehittämään itsetuntemusta ja tunnetaitoja sekä vahvistavat kykyäsi käsitellä tunteitasi terveellisesti.

Älä enää anna vihan hallita elämääsi. Liity mukaan kurssillemme ja löydä voimaa vihasta!

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Vihan ymmärtäminen
Vihan hallinta
Rakentava vihan ilmaiseminen