Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Haluatko oppia hallitsemaan vireystilaasi ja parantamaan psyykkistä hyvinvointiasi? Etsitkö tehokkaita keinoja stressin ja unen laadun hallintaan? Tule mukaan kurssillemme “Vireystilan säätely – tunnista vireystilasi”!

Tiedätkö, että vireystilasi vaikuttaa lähes kaikkeen tekemiseesi? Aamulla noustessasi, töissä, treeneissä, lukiessa ja ystävien kanssa hengailessa – vireystilasi on läsnä joka hetkessä. Siksi onkin tärkeää ymmärtää omaa vireystilaasi ja löytää sopiva tasapaino eri tilanteisiin.

Kurssillamme opit tunnistamaan erilaisia vireystiloihisi vaikuttavia tekijöitä. Tulet tietoiseksi siitä, miten esimerkiksi stressi, unen laatu ja ruokavalio vaikuttavat vireystilaasi. Opit myös kehittämään taitojasi ja löytämään keinoja vireyden säätelyyn niin, että voit hyödyntää omia voimavarojasi paremmin.

Kurssimme tarjoaa sinulle interaktiivisen ja osallistavan oppimisympäristön. Sinun ei tarvitse lukea paksuja teoriaoppikirjoja, vaan opit käytännön harjoitusten avulla. Kurssimme on suunnattu kaikille, jotka haluavat parantaa omaa vireystilaansa ja kehittää psyykkistä hyvinvointiaan.

Kurssin jälkeen tiedät enemmän itsestäsi, omasta vireystilastasi ja sen vaikutuksesta elämääsi. Olet oppinut hyödyntämään vireystilaasi positiivisesti ja löytänyt keinoja tasapainon luomiseksi eri tilanteissa. Parannat psyykkistä hyvinvointiasi ja elämänlaatuasi.

Hyödynnä nykyaikainen mahdollisuus ja opiskele missä ja milloin vain haluat. Ei paineita kellonajasta tai sijainnista. Voit opiskella omassa tahdissasi ja soveltaa oppimiasi taitoja myös tulevaisuuden haasteisiin ja tilanteisiin.

Kurssimme tarjoaa sinulle mahdollisuuden parantaa vireystilaasi ja psyykkistä hyvinvointiasi. Haasta itsesi ja tule mukaan oppimaan uutta! Liity “Vireystilan säätely – tunnista vireystilasi” verkkokurssille ja ota ensimmäinen askel kohti tasapainoista ja energistä elämääsi.

Kurssin hyödyt opiskelijalle:

– Ymmärrät paremmin omaa vireystilaasi ja sen vaikutusta päivittäiseen elämääsi.
– Opit tunnistamaan ja hallitsemaan erilaisia vireystiloihin vaikuttavia tekijöitä, kuten stressiä ja unen laatua.
– Kehität taitojasi vireyden säätelyyn ja omien voimavarojen hyödyntämiseen.
– Parannat psyykkistä hyvinvointiasi ja elämänlaatuasi.
– Opit soveltamaan taitoja ja menetelmiä myös tulevaisuuden haasteissa ja tilanteissa.
– Helppo ja joustava tapa opiskella omassa aikataulussasi missä ja milloin vain.

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Vireystilan säätelyn perusteet
Vireystilan säätely arjen tilanteissa
Vireystilan säätely työelämässä
Vireystilan säätely ihmissuhteissa
Vireystilan säätely itsemyötätunnon kautta