Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Ole paras versio itsestäsi ja saavuta tavoitteesi hyödyntämällä omia vahvuuksiasi! Oletko joskus tuntenut olevasi jumissa ja epävarma omista kyvyistäsi? Haluaisitko saada lisää itsetuntemusta ja keinoja menestyä niin työelämässä kuin henkilökohtaisessa elämässäkin?

Meillä jokaisella on omat ainutlaatuiset vahvuutemme, jotka voivat olla avain menestykseen ja onnellisuuteen. Mutta usein nämä vahvuudet jäävät hyödyntämättä, sillä emme tiedä miten ne voisi ottaa käyttöön erilaisissa tilanteissa. Hyvät uutiset: tämän voi opetella!

Vahvuuksien löytäminen ja hyödyntäminen on verkkokurssi, joka tarjoaa juuri sinulle käytännönläheisiä työkaluja oman vahvuusprofiilisi tunnistamiseen ja vahvistamiseen. Kurssi on suunniteltu auttamaan sinua ymmärtämään omia kykyjäsi ja kehittämään niitä edelleen, mikä johtaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja parempiin suorituksiin elämässäsi.

Miten tämä kurssi voi auttaa sinua? Kurssilta saat konkreettisia työkaluja ja harjoituksia vahvuuksiesi tunnistamiseen ja niiden hyödyntämiseen arjessa. Koulutus auttaa sinua löytämään itsestäsi voimavaroja ja parantamaan itseluottamustasi. Näin voit saavuttaa asettamasi tavoitteet ja menestyä työelämässä.

Ja mikä parasta, voit suorittaa kurssin omaan tahtiisi ja ajasta ja paikasta riippumatta. Ei enää aikataulujen pähkäilyä tai matkustamista – kurssi on käytettävissäsi silloin kun sinulle sopii.

Kurssi tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden kehittää ja vahvistaa heikkouksiasi ja muuttaa ne vahvuuksiksesi. Opit johtamaan itseäsi ja muita omien vahvuuksiesi avulla. Tämän kurssin työkalut ja opit ovat käyttökelpoisia myös jatkossa, joten kurssin suorittamisen jälkeen pystyt hyödyntämään taitoja ja vahvuuksiasi entistä paremmin.

Haluatko oppia tunnistamaan ja hyödyntämään omat vahvuutesi? Haluatko olla paras versio itsestäsi ja saavuttaa tavoitteesi? Liity nyt Vahvuuksien löytäminen ja hyödyntäminen -kurssille ja anna vahvuuksillesi siivet, jotka vievät sinut menestykseen ja onnellisuuteen! Matkasi parempaan hyvinvointiin ja menestykseen alkaa tästä.

Kurssin hyödyt opiskelijalle:
1. Omien vahvuuksien tunnistaminen ja niiden hyödyntäminen eri tilanteissa.
2. Parempi itseluottamus ja itsetuntemus.
3. Mahdollisuus kehittää ja vahvistaa omia vahvuuksia.
4. Työelämässä menestymisen mahdollisuudet lisääntyvät.
5. Omien heikkouksien hyväksyminen ja niiden muuttaminen vahvuuksiksi.
6. Kurssin suorittaminen omaan tahtiin ja ajasta ja paikasta riippumatta.
7. Uusia näkökulmia ja oivalluksia omasta potentiaalista ja vahvuuksista.
8. Valmiudet johtaa itseään ja muita omien vahvuuksien avulla.
9. Kurssilla saatavat työkalut ovat hyödynnettävissä jatkossa.

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Vahvuuksien merkitys
Omat vahvuudet ja niiden tunnistaminen
Vahvuuksien kehittäminen
Vahvuuksien hyödyntäminen arjessa
Jatkuvan vahvuuskehityksen tukeminen