Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Ero parisuhteesta voi olla yksi elämän vaikeimmista ja monimutkaisimmista kokemuksista. Kohtaamme silloin usein pettymystä, surua, vihaa, syyllisyyttä ja yksinäisyyttä. Kurssilla “Terve ero parisuhteesta: Selviytyminen ja toipuminen” saat tietoa ja tarvittavia työkaluja käsitellä näitä tunteita ja aloittaa uuden vaiheen elämässäsi.

Kurssin opetus sisältää käytännön neuvoja ja harjoituksia, jotka auttavat sinua ymmärtämään ja käsittelemään eron aiheuttamia tuntemuksia. Kurssin avulla voit myös oppia luomaan terveen ja rakentavan yhteyden entiseen kumppaniisi eron jälkeen, mikä helpottaa kommunikointia esimerkiksi lasten vanhempana.

Kurssi on suunnattu kaikille, jotka ovat käyneet läpi eron tai harkitsevat eroa parisuhteestaan. Se tarjoaa ymmärrystä ja tukea erilaisiin eromalleihin, ja auttaa sinua löytämään oman polkusi kohti terveempää ja onnellisempaa elämää.

Jos haluat oppia tunnistamaan ja käsittelemään eroon liittyviä tunteita, saada keinoja selviytyä ja toipua erosta, rakentaa terveitä rajoja ja löytää uuden suunnan elämässäsi, liity mukaan kurssille jo tänään. Kurssi tarjoaa sinulle tärkeän kokonaisuuden uusia näkökulmia ja keinoja, joiden avulla voit vahvistaa itsesi emotionaalisesti ja löytää uuden, vahvemman ja onnellisemman version itsestäsi juuri eron jälkeen.

Liity mukaan ja anna itsellesi mahdollisuus selviytyä ja toipua erosta parhaalla mahdollisella tavalla. Tule mukaan kurssille ja anna itsellesi uusi alku!

– Opit tunnistamaan ja käsittelemään eroon liittyviä tunteita
– Saat keinoja selviytyä ja toipua erosta
– Opit rakentamaan terveitä rajoja ja löytämään uuden suunnan elämässäsi
– Kurssi auttaa sinua voimaan paremmin ja pääsemään eteenpäin eron jälkeen
– Kurssi tarjoaa ymmärrystä ja tukea eroprosessiin
– Saat hyödyllisiä vinkkejä ja työkaluja eroon liittyvien haasteiden kohtaamiseen
– Kurssilla voit oppia myös jatkamaan omaa henkilökohtaista kasvuasi ja löytämään uudenlaisen itsenäisyyden eron jälkeen.

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Eron tunnistaminen ja hyväksyminen
Selviytyminen erosta
Kommunikaatio ja tunteiden ilmaiseminen
Menetyksen käsittely ja surun työstäminen
Toipuminen ja tulevaisuuteen suuntautuminen