Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Tanssi on yksi vanhimmista ihmiskunnan keinoista ilmaista itseään ja kommunikoida tunteita. Se voi olla hyvin voimakas keino kohdata ja käsitellä vaikeita tunteita ja kokemuksia. Tanssi myös parantaa kehon ja mielen välisen yhteyden sekä lisää läsnäoloa ja hyvinvointia.

Tällä kurssilla tutustumme tanssin terapeuttisiin ominaisuuksiin ja opimme hyödyntämään niitä omassa elämässämme. Kurssilla pääset tutustumaan erilaisiin tanssilajeihin ja niiden terapeuttisiin vaikutuksiin, kuten hengitysharjoituksiin, meditatiiviseen tanssiin ja keholliseen ilmaisuun. Opit myös tunnistamaan kehossasi olevia jännitteitä ja purkamaan niitä tanssin avulla.

Tanssin terapeuttisia vaikutuksia on tutkittu ja ne ovat todistettavasti auttaneet monia ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Kurssin lopuksi sinulla onkin käytössäsi uusia työkaluja ja menetelmiä, joita voit hyödyntää omassa elämässäsi ja hyvinvoinnissasi.

Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta oppia tanssin terapeuttisesta voimasta. Tule kurssille jo tänään ja anna tanssin tuoda lisää iloa, läsnäoloa ja hyvinvointia elämääsi. Näytä tunteillesi tie, anna kehosi ja mielen tasapainon löytyä ja aloita uusi matka kohti parempaa elämää tanssin terapeuttisessa maailmassa!

Kurssin hyödyt opiskelijalle:

1. Opit uuden keinon ilmaista itseäsi ja purkaa stressiä ja ahdistusta tanssin avulla.
2. Parannat fyysistä kuntoasi ja kehonhallintaasi harjoitusten avulla.
3. Tanssi tukee mielen hyvinvointia ja voi auttaa esimerkiksi masennuksen oireiden lievittämisessä.
4. Opetettuja tanssillisia harjoituksia voi hyödyntää myös omassa arjessa ja niistä voi kehittyä osa omaa liikuntarutiinia.
5. Saat uuden näkökulman tanssiin ja sen terapeuttisiin vaikutuksiin.
6. Kurssi on helppo suorittaa omassa tahdissasi ja sinun tarvitsee vain löytää aikaa ja paikka tanssimiselle.

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Tanssi ja tunteiden ilmaisu
Tanssi ja itsetuntemus
Tanssi ja rentoutuminen
Tanssi ja luovuus
Tanssiterapian soveltaminen arkeen