Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Tämän kurssin sisältö on suunniteltu vastaamaan nykypäivän tarpeisiin ja haasteisiin. Some-maailma on täynnä erilaisia vaikutteita ja jatkuvaa vertailua, mikä voi johtaa epärealistisiin odotuksiin, alentuneeseen itsetuntoon ja jopa masennukseen. Lisäksi teknologiaa käytetään yhä enemmän viihteen ja pakokeinojen välineenä, mikä voi aiheuttaa riippuvuutta ja muita mielenterveysongelmia.

Kurssilla käsitellään muun muassa some-käytön vaikutuksia itsetuntoon, kehonkuvaan ja vertaisryhmien suhteisiin. Lisäksi perehdytään sosiaalisen median algoritmeihin ja niiden vaikutuksiin käyttäjien käyttäytymiseen. Teknologian aiheuttamiin mielenterveysongelmiin kuuluvat muun muassa unihäiriöt, ahdistus, stressi ja henkinen uupumus. Kurssilla opitaan tunnistamaan näiden ongelmien merkkejä ja löytämään keinoja niiden hallintaan.

Kurssi koostuu monipuolisista materiaaleista, kuten luettavasta materiaalista, äänitallenteista ja harjoituksista. Näin opiskelija saa mahdollisuuden oppia aiheesta monipuolisesti ja soveltaa oppimaansa käytäntöön.

Osallistumalla kurssille voit kehittää parempaa ymmärrystä sosiaalisen median ja teknologian vaikutuksista mielenterveyteen sekä luoda terveemmän ja tasapainoisemman suhteen someen ja teknologiaan. Kurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden omaan hyvinvointiisi ja vahvistaa valmiuksiasi kohdata some-maailman haasteet. Liity mukaan ja ota ensimmäinen askel kohti parempaa some-käytäntöä ja mielenhyvinvointia! Tule kurssille nyt ja aloita muutos elämässäsi!

Kurssin hyödyt opiskelijalle:

1. Parempi ymmärrys sosiaalisen median ja teknologian vaikutuksista mielenterveyteen
2. Tietoa erilaisista mielenterveysongelmista ja niiden tunnistamisesta
3. Konkreettisia vinkkejä ja työkaluja parempaan some-käytäntöön ja teknologian hallintaan
4. Mahdollisuus kehittää terveempi ja tasapainoisempi suhde someen ja teknologiaan
5. Lisää tietoisuutta omasta hyvinvoinnista ja sen tärkeydestä some- ja teknologiamaailmassa.

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Tietoisuus mielenterveyden haasteista sosiaalisessa mediassa
Riippuvuus sosiaalisesta mediasta ja teknologiasta
Positiivisten vuorovaikutusten luominen sosiaalisessa mediassa
Mielenterveyden suojaaminen sosiaalisessa mediassa
Sosiaalisen median ja teknologian positiivinen käyttö