Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Slow Life -verkkokurssin avulla voit oppia rentoutumaan ja löytää tasapainoisen elämän ilman kiirettä ja stressiä. Unohda hektiset ja suorituskeskeiset arjen vaatimukset ja anna kurssin opettaa sinulle taitoja, jotka auttavat sinua löytämään sisäisen rauhan ja tyyneyden.

On todella tärkeää löytää tasapaino ja hidastaa vauhtia nykypäivän kiireisessä maailmassa. Slow Life -kurssilla opit arvostamaan hitaampaa tahtia sekä hyödyntämään sitä positiivisesti omassa elämässäsi. Kurssin avulla voit oppia hallitsemaan ajan ja stressin sijaan elämään tietoisesti ja nauttimaan jokaisesta hetkestä.

Kurssilla opit tunnistamaan ja hallitsemaan stressiä ja oivaltamaan oman elämäsi prioriteetit. Opit asettamaan järkeviä ja realistisia tavoitteita sekä hallitsemaan omaa aikataulua ja to do -listojasi tehokkaammin.

Slow Life -kurssin tarjoamien työkalujen ja tekniikoiden avulla opit myös laittamaan jarrut päälle ja antamaan itsellesi aikaa rentoutumiseen ja palautumiseen. Kurssi opettaa sinulle käytännön harjoituksia, kuten meditaatiota ja hengitysharjoituksia, jotka auttavat sinua löytämään rauhan ja tasapainon niin fyysisellä kuin henkiselläkin tasolla.

Kurssi sopii kaikille kiireen keskellä eläville, eikä vaadi aiempaa kokemusta aiheesta. Voit opiskella kurssia omassa tahdissasi ja omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi. Kurssin avulla voit löytää omat henkilökohtaiset tavoitteesi ja soveltaa oppeja omiin tarpeisiisi ja elämäntilanteeseesi.

Älä jää odottamaan parempaa ja hitaampaa elämää, vaan ota ohjat omiin käsiisi ja liity mukaan Slow Life -verkkokurssille jo tänään. Opi hallitsemaan kiireistä elämääsi ja löydä tasapaino, jota kaipaat. Tervetuloa nauttimaan hitaammasta ja tietoisemmasta elämästä Slow Life -kurssin avulla!

Kurssin hyödyt opiskelijalle:

1. Oppitunteja omassa tahdissa: Voit opiskella kurssia juuri silloin kun sinulle sopii.
2. Oppituntien helppo saatavuus: Voit opiskella kurssia omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi.
3. Taidot tietoisen elämän saavuttamiseen: Kurssin avulla opit muun muassa ajanhallintaa, priorisointia ja stressinhallintaa.
4. Kiireettömyyden ja tasapainon löytäminen: Kurssin avulla voit löytää rauhan ja tasapainon arjen keskelle.
5. Omat henkilökohtaiset tavoitteet: Voit soveltaa kurssin oppeja omiin tavoitteisiisi ja tarpeisiisi.
6. Käytännönläheiset harjoitukset: Kurssin aikana pääset harjoittelemaan erilaisia rentoutumisen ja meditaation tekniikoita.
7. Tekniikat stressin hallintaan: Kurssin avulla opit tunnistamaan ja hallitsemaan stressinaiheita.
8. Ei vaadi aiempaa kokemusta: Kurssi sopii kaikille, eikä vaadi aiempaa kokemusta aiheesta.
9. Henkilökohtainen kehittyminen: Kurssin avulla voit löytää uusia tapoja kehittyä ja löytää parhaan version itsestäsi.

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Hidastamisen perusteet
Käytännön hidastaminen
Stressinhallinta ja tasapaino