Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Tämä kurssi tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia ymmärtämään ja voittamaan erilaisia riippuvuuksia. Kurssilla käsitellään erilaisia riippuvuuksia, kuten päihteiden, pelien, ruoan, shoppailun ja sosiaalisen median käytön aiheuttamia haasteita.

Kurssin tavoitteena on antaa sinulle tietoa ja taitoja, joilla voit hallita ja voittaa riippuvuuksiasi. Kurssin aikana saat myös vertaistukea ja ammattilaisten ohjausta, jotka auttavat sinua löytämään keinoja selvitä haasteista ja elää terveellisempää ja tasapainoisempaa elämää.

Kurssin hyödyt opiskelijalle:

1. Oppiminen: Saat kattavan ja syvällisen tiedon erilaisista riippuvuuksista, niiden vaikutuksista ja keinoista hallita niitä.

2. Ymmärrys: Kurssilla opit ymmärtämään riippuvuuksien taustalla olevia syitä ja mekanismeja, mikä auttaa sinua tunnistamaan omia riippuvuuksiasi ja löytämään keinoja niiden voittamiseen.

3. Taidot: Kurssilla kehität erilaisia taitoja, kuten stressinhallintaa, itsekontrollia ja tunteiden säätelyä, jotka ovat tärkeitä riippuvuuksien hallinnassa.

4. Itsereflektio: Kurssi tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä ja pohtia omaa elämääsi sekä asettaa tavoitteita paremman tulevaisuuden saavuttamiseksi.

5. Itsensä kehittäminen: Kurssin avulla voit kasvattaa itsetuntemusta, kehittää itseäsi ja saavuttaa pysyviä muutoksia elämässäsi.

6. Joustavuus: Kurssi on toteutettu verkossa, joten voit opiskella omassa tahdissasi ja omaan aikatauluusi sopivalla tavalla.

7. Pysyvä muutos: Kurssin aikana opit keinoja, jotka voit ottaa käyttöön ja hyödyntää myös kurssin jälkeen, joten voit saavuttaa pysyviä muutoksia elämäntavoissasi ja hyvinvoinnissasi.

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Riippuvuuksien perusteet
Riippuvuuden tunnistaminen ja arviointi
Riippuvuuksien hallinta ja voittaminen