Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Kärsitkö usein stressistä ja muuttuvat tilanteet tuovat haasteita elämääsi? Kaipaatko lisää joustavuutta ja kykyä sopeutua paremmin muutoksiin? Haluatko kehittää omaa psyykkistä hyvinvointiasi ja oppia uusia taitoja, jotka auttavat sinua hallitsemaan tunteitasi ja stressiä? Olet juuri oikeassa paikassa!

Kurssi Psyykkinen joustavuus tarjoaa sinulle mahdollisuuden vahvistaa ja kehittää psyykkistä joustavuuttasi. Kurssin aikana pääset tutustumaan uusiin taitoihin ja työkaluihin, joita voit soveltaa arjessasi heti kurssin jälkeen. Kurssin avulla opit tunnistamaan ja hallitsemaan stressin aiheuttajia, lisäämään läsnäoloasi ja kykyäsi keskittyä tärkeisiin asioihin sekä parantamaan itsesäätelytaitojasi ja hallitsemaan tunteitasi.

Miksi psyykkinen joustavuus on tärkeää? Joustavalla mielellä ja hyvinvoinnilla on suuri merkitys niin työssä kuin henkilökohtaisessa elämässäkin. Joustava mieli auttaa meitä sopeutumaan muutoksiin ja haastaviin tilanteisiin, ja lisää kykyämme selvitä niistä. Se myös vahvistaa itseluottamustamme ja vähentää stressin ja ahdistuksen tunnetta. Lisäksi tutkimukset ovat osoittaneet, että psyykkinen joustavuus edistää yleistä hyvinvointiamme ja elämänlaatuamme.

Kurssilla keskitytään harjoituksiin ja tekniikoihin, jotka auttavat sinua vahvistamaan psyykkistä joustavuuttasi ja luomaan kestävän pohjan henkiselle hyvinvoinnille. Kurssin aikana opit esimerkiksi tunnistamaan ja hallitsemaan stressin aiheuttajia, lisäämään läsnäoloasi ja myös toimimaan tehokkaammin paineen alla. Opit myös keinoja, miten voit hallita tunteitasi ja vahvistaa itseluottamustasi.

Kurssimateriaalit on suunniteltu helposti ymmärrettäviksi ja sovellettaviksi, joten voit hyödyntää niitä heti kurssin aikana ja jatkossa. Kurssilla käytetyt harjoitukset ja työkalut on valittu asiantuntijoiden avulla ja ne ovat tehokkaita ja käytännöllisiä. Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat kehittää psyykkistä joustavuuttaan ja oppia uusia taitoja, joita voi hyödyntää arjessaan.

Liity mukaan Psyykkinen joustavuus -kurssille ja aloita matka kohti parempaa henkistä hyvinvointia ja joustavampaa mieltä! Voit hyötyä kurssista niin henkilökohtaisessa elämässäsi kuin myös työssäsi ja ihmissuhteissasi. Sijoita aikaasi ja tule mukaan oppimaan uusia taitoja ja työkaluja, jotka auttavat sinua hallitsemaan tunteitasi, stressiä ja elämääsi muutosten keskellä. Olet sen arvoinen!

Tilaa kurssi nyt ja aloita matka kohti psyykkistä joustavuutta ja parempaa elämää!

Hyödyt opiskelijalle:

1. Vahvistat psyykkistä joustavuuttasi ja kykyäsi selvitä muutoksista ja haasteista.
2. Opit tunnistamaan ja hallitsemaan stressin aiheuttajia.
3. Lisäät kykyäsi pysyä läsnä hetkessä ja keskittyä olennaiseen.
4. Parannat itsesäätelytaitojasi ja kykyäsi hallita tunteitasi.
5. Saat konkreettisia ja tehokkaita työkaluja, joita voit soveltaa arjessasi.
6. Vahvistat itseluottamustasi ja mielenrauhaasi.
7. Hyödynnät oppimaasi myös omassa työssäsi ja ihmissuhteissasi.
8. Parannat yleistä hyvinvointiasi ja elämänlaatuasi.

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Johdatus psykologiseen joustavuuteen
Arvojen tunnistaminen ja integroiminen
Tunnetaidot ja tunteiden säätely
Kognitiiviset joustavuustaidot
Jatkuva kehittyminen ja soveltaminen