Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Oletko koskaan miettinyt, miten voit löytää lisää mielihyvää ja onnellisuutta elämääsi? Kaipaako arkesi uusia rutiineita ja tavoitteita, jotka auttavat sinua tuntemaan enemmän merkitystä ja tyytyväisyyttä? Jos vastasit kyllä, niin “Onnellisuuden polulla” on juuri sinulle suunniteltu kurssi.

Tämä verkkokurssi on suunniteltu auttamaan sinua löytämään mielihyvä elämässäsi ja rakentamaan merkityksellistä elämää itsellesi. Oli tavoitteesi sitten parempi työelämän balanssi, onnellisemmat ihmissuhteet tai yksinkertaisesti enemmän iloa ja tyytyväisyyttä jokapäiväiseen elämääsi, “Onnellisuuden polulla” tarjoaa sinulle tarvittavat työkalut ja ohjauksen tavoitteidesi saavuttamiseen.

Kurssilla pääset tutkimaan omia ilonlähteitäsi ja löytämään niitä uudelleen tai kenties löytämään uusia. Opit myös luomaan arjen rutiineja, jotka tukevat onnellisuuttasi ja auttavat sinua löytämään tasapainoa elämässä. Tämä voi olla esimerkiksi meditaatio, rentoutumisen tai itsensä kehittämisen harjoituksia – kaikki riippuu omista tarpeistasi ja toiveistasi.

Mutta “Onnellisuuden polulla” ei pysähdy vain mielihyvän löytämiseen. Kurssilla pohdit myös omia arvojasi ja tavoitteitasi, ja opit luomaan merkityksellisiä elämäntapamuutoksia. Kurssi kannustaa sinua myös luomaan konkreettisia toimintasuunnitelmia ja seuraamaan edistymistäsi.

Kurssin hyödyt opiskelijalle:
– Opit lisää itsestäsi ja omista tarpeistasi, mikä auttaa sinua löytämään mielihyvää ja onnellisuutta arjessasi.
– Saat konkreettisia työkaluja ja harjoituksia, jotka auttavat sinua rakentamaan tyytyväisempää ja merkityksellisempää elämää.
– Kurssi on joustava ja sopii hyvin myös kiireisemmille opiskelijoille, sillä voit osallistua milloin ja missä haluat.
– Loppuun suoritettuasi sinulla on valmiudet aloittaa matkasi kohti onnellisempaa ja merkityksellisempää elämää.

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Onnellisuuden perusteet
Mielihyvän löytäminen arjessa
Myönteiset ajattelutavat ja tunteiden hallinta
Merkityksellisyyden ja tarkoituksen löytäminen
Onnellisuuden ylläpitäminen ja kestävä hyvinvointi