Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

ADHD:n ymmärtäminen ja itsensä hyväksyminen -kurssi tarjoaa kattavan ja selkeän oppimiskokemuksen kaikille, jotka haluavat oppia lisää ADHD:sta ja sen vaikutuksista arkeen. Kurssilla käsitellään ADHD:n taustaa, oireita ja hoitomahdollisuuksia sekä keskitytään erityisesti itsensä hyväksymiseen ja positiiviseen ajatteluun.

Kurssin hyödyt:

1. Syväluotaava tieto ADHD:sta: Kurssilla opit ymmärtämään paremmin ADHD:n syitä, oireita ja vaikutuksia päivittäiseen elämään.

2. Ratkaisuja haasteisiin: Kurssilla käsitellään tehokkaita keinoja, joilla voi helpottaa arjen haasteita, joita ADHD voi tuoda mukanaan.

3. Positiivinen ajattelu: Kurssi kannustaa opiskelijoita omaksumaan positiivisen asenteen ADHD:aan ja keskittymään vahvuuksiin, sen sijaan että painottaisi puutteita.

4. Itsetuntemus ja itsensä hyväksyminen: Kurssi tarjoaa työkaluja oman itsetuntemuksen lisäämiseen ja itsensä hyväksymiseen ADHD:n kanssa.

5. Joustava opiskelu: Kurssin materiaalit ovat saatavilla verkossa, joten voit opiskella milloin ja missä vain.

6. Askeleita kohti parempaa elämänlaatua: Kurssin avulla voit oppia hyväksymään ja hallitsemaan ADHD:ta paremmin ja siten parantaa elämänlaatuasi.

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
ADHD:n ymmärtäminen
ADHD-diagnoosin hyväksyminen
Oman itsen hyväksyminen
Toimintastrategiat ja arjen helpottaminen
Merkityksellisen elämän rakentaminen ADHD:n kanssa