Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Haluatko voittaa yksinäisyyden ja löytää merkityksellisiä ihmissuhteita? Kaipaatko tukea oman yksinäisyyden tunnistamiseen ja voittamiseen?

Tule mukaan verkkokurssille “Yhteys ja yhteisö: Yksinäisyyden voittaminen ja merkitykselliset ihmissuhteet”. Kurssillamme pureudumme syvällisesti yksinäisyyden käsitteeseen ja sen merkitykseen elämässämme. Yhdessä tutkimme erilaisia syitä yksinäisyyteen ja sen vaikutuksia hyvinvointiimme.

Kurssilla opit ymmärtämään ja tunnistamaan oman yksinäisyytesi sekä hyväksymään sen osana elämääsi. Anna itsellesi mahdollisuus käsitellä yksinäisyyden tuomia vaikeita tunteita ja löytää tapoja käsitellä niitä.

Kurssilla käytössäsi on monipuolinen työkalupakki yksinäisyyden voittamiseen. Opit tunnistamaan omat tarpeesi ja täyttämään niitä terveellisellä tavalla. Saat myös työkaluja merkityksellisten ihmissuhteiden luomiseen ja ylläpitämiseen.

Kurssimme keskittyy myös itsetuntemuksen ja itsetunnon kehittämiseen. Opi tunnistamaan ja vahvistamaan omaa identiteettiäsi sekä arvostamaan itseäsi. Nämä taidot ovat avainasemassa yksinäisyyden voittamisessa ja merkityksellisten ihmissuhteiden luomisessa.

Kurssilla opit myös aktiivisen ja tietoisen yksinolon taidon. Opit hyödyntämään yksinäisyyttä positiivisella tavalla esimerkiksi meditaation tai luonnon avulla. Samalla vahvistat itseäsi ja voit paremmin luoda ja ylläpitää terveitä ihmissuhteita.

Vuorovaikutustaitoihin keskittyvä osuus kurssistamme antaa sinulle työkaluja rakentavan palautteen antamiseen ja vastaanottamiseen sekä ristiriitojen käsittelyyn ja konfliktien hallintaan. Opi asettamaan terveitä rajoja ihmissuhteissasi ja kommunikoimaan selkeästi ja empaattisesti.

Haluamme auttaa sinua voittamaan yksinäisyyden ja rakentamaan merkityksellisiä ihmissuhteita. Aloita kanssamme matka kohti onnellisempaa elämää.

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Yksinäisyyden ymmärtäminen ja voittaminen
Itsetuntemus ja itsensä hyväksyminen
Vuorovaikutustaidot ja yhteisön rakentaminen