Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

On aika pistää arjen kiireet hetkeksi syrjään ja astua metsän rauhaan. Tervetuloa Virtuaaliretkelle metsään! Tämä verkkokurssi tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea metsän vaikutukset mielen hyvinvointiin omalta kotisohvaltasi käsin. Unohda stressi ja kiire ja anna metsän rauhoittaa mieltäsi.

Kurssilla tutustut metsän merkitykseen mielen hyvinvoinnille ja opit hyödyntämään metsän positiivisia vaikutuksia arjessasi. Opit luomaan kiintymyksen metsään ja ylläpitämään sitä myös kaupunkiympäristössä. Kurssilla perehdytään myös metsämielen mindfulness-harjoituksiin ja rentoutusharjoituksiin, jotka auttavat sinua löytämään hetken rauhallisuutta arjen keskeltä.

Metsässä liikkuminen auttaa lataamaan akkuja ja lisäämään energiatasoja. Kurssilla opit myös hyödyntämään metsää luovuuden herättämiseksi ja ajattelun selkeyttämiseksi. Käytännön harjoitusten avulla opit hyödyntämään kaikkia aistejasi ja saamaan iloa ja virkistystä metsäretkiltä.

Virtuaaliretki metsään ei rajoitu vain omiin kokemuksiisi, vaan opit myös jakamaan metsämielen vaikutusta perheesi ja yhteisösi kanssa. Kurssilla saat vinkkejä ja työkaluja metsämielen hyödyntämiseen arjessa ja jakamiseen läheistesi kanssa.

Metsämielen vaikutus ei pääty kurssin jälkeen, vaan opit jatkamaan sen hyödyntämistä ja syventämistä omassa elämässäsi. Kurssin jälkeen voitkin tuntea olon rentoutuneemmaksi, luovemmaksi ja vahvemman yhteyden luontoon.

Tule mukaan virtuaaliretkelle metsään ja anna metsän hoitaa mieltäsi. Kurssin avulla voit oppia uusia taitoja ja löytää uusia puolia itsestäsi. Olet sen arvoinen. Tule mukaan ja anna metsän voiman vaikuttaa sinuun! Aloita kurssi jo tänään ja lähde matkalle kohti parempaa mielen hyvinvointia. Näemme metsässä!

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Metsän merkitys mielen hyvinvoinnille
Aistien herättely metsässä
Metsän tarjoama virkistys ja luovuus
Metsämielen mindfulness-harjoitukset
Metsän vaikutuksen jatkaminen arjessa