Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Oletko etsinyt jo pitkään omaa unelmiesi uraa, mutta tuntuu siltä, että et tiedä, mistä aloittaa? Tai ehkä olet jo tehnyt päätöksen uranvaihdosta, mutta kaipaat vielä tukea ja neuvoja matkallesi? Ei huolta, sillä olet tullut juuri oikeaan paikkaan!

“Uraa vaihtavien itsetuntemuskurssi” on suunnattu juuri sinulle, joka haluat löytää oman paikkasi työelämässä ja tehdä merkityksellistä työtä. Kurssilla tarjoamme sinulle valmiudet heittäytyä uuden urahaasteen pariin ja löytää oma polkusi menestykseen.

Kurssin avulla pääset syventymään itsetuntemukseesi ja sen merkitykseen urasi kannalta. Opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja arvosi, jotka ovat avain löytämään juuri sinulle sopivan työn. Kurssin aikana paneudumme syvällisesti siihen, mistä olet tullut ja minne olet menossa, jotta voit luoda itsellesi tulevaisuuden, josta olet aina haaveillut.

Mutta tämä ei ole mikään perinteinen itsetuntemuskurssi! Tarjoamme sinulle käytännönläheisiä työkaluja ja vinkkejä, joiden avulla voit löytää täysin uuden urasuunnan tai kehittää jo olemassa olevaa uraasi. Meidän tavoitteemme on auttaa sinua luomaan tulevaisuus, josta olet aina haaveillut.

Kurssin aikana saat myös tilaisuuden syventää itsetuntemustasi ja löytää uusia puolia itsestäsi. Tulet varmemmaksi päätöksentekijäksi ja uskallat ottaa rohkeasti riskejä. Valmistaudut tuleviin haastatteluihin ja työnhakuun, sillä tarjoamme sinulle vinkkejä, miten voit tuoda parhaiten esiin osaamisesi ja vakuuttaa potentiaaliset työnantajat.

“Uraa vaihtavien itsetuntemuskurssi” on enemmän kuin vain verkkokurssi. Se on matka, joka auttaa sinua löytämään oman suuntasi elämässä ja saavuttamaan unelmasi. Kurssin avulla luot uuden suunnan elämällesi ja löydät uran, joka tuo sinulle merkitystä ja tyydytystä.

Älä enää epäröi, vaan liity mukaan matkallemme kohti unelmiesi uraa ja valmistaudu kohtaamaan tulevaisuus vahvempana ja valmiimpana kuin koskaan ennen! Tule mukaan ja aloita urasi murros tänään!

Hyödyt opiskelijalle:

– Opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja arvosi
– Saat työkaluja unelmiesi uran löytämiseen ja toteuttamiseen
– Syvennät itsetuntemustasi ja löydät uusia puolia itsestäsi
– Tulet varmemmaksi päätöksentekijäksi ja uskallat ottaa riskejä
– Valmistaudut tuleviin haastatteluihin ja työnhakuun
– Kehität itseäsi ja kasvatat ammatillista osaamistasi
– Luot uuden suunan elämällesi ja löydät uran, joka tuo sinulle merkitystä ja tyydytystä.

Tule mukaan ja aloita matkasi kohti unelmiesi uraa!

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Itsetuntemuksen perusteet
Oman urapolun tarkastelu
Uusien taitojen kehittäminen
Työnhakuvalmiudet
Tulevaisuuden tavoitteet ja itsensä johtaminen