Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

“Unen laadun parantaminen” on interaktiivinen ja käytännönläheinen verkkokurssi, joka opettaa sinulle tarvittavat taidot ja tiedot paremman yöunen saavuttamiseksi. Kurssilla käsitellään unen biologiaa ja sen vaikutusta kehoon ja mieleen, sekä tarjotaan konkreettisia vinkkejä ja harjoituksia unen laadun parantamiseksi.

Kurssin hyödyt opiskelijalle:

1. Parempi unen laatu: Kurssi tarjoaa käytännön keinoja ja vinkkejä, joiden avulla voit parantaa unen laatua ja nauttia levollisemmasta yöunesta.

2. Vähemmän stressiä ja parempi jaksaminen: Oikeanlainen ja riittävä uni auttaa vähentämään stressiä ja parantamaan jaksamista arjessa.

3. Terveelliset elämäntavat: Kurssilla opit myös terveellisiä elämäntapoja, jotka edistävät hyvää unta ja parempaa terveyttä kokonaisvaltaisesti.

4. Helppo opiskeltavuus: Verkkokurssi on helposti saatavilla ja opiskeltavissa omassa tahdissasi, missä ja milloin vain.

5. Interaktiivinen ja käytännönläheinen oppimismenetelmä: Kurssilla yhdistyvät tieto, harjoitukset ja testit, jolloin oppiminen on tehokasta ja mielenkiintoista.

6. Monipuoliset aiheet: Kurssi käsittelee unen laadun parantamista monesta näkökulmasta, mikä tekee siitä hyödyllisen kaikille unesta ja sen merkityksestä kiinnostuneille.

7. Sijoitus tulevaisuuteen: Kun otat kurssin ja opit paremmat unirutiinit, investoit samalla tulevaan hyvinvointiisi ja jaksamiseesi.

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Unen merkitys mielen hyvinvoinnille
Hyvän unirytmin luominen
Ympäristön vaikutus uneen
Rentoutumisharjoitukset ja nukkumistekniikat
Unen ylläpito pitkällä tähtäimellä