Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Tuntuuko joskus siltä, että työpaikalla olisi tarpeen hallita tunteita paremmin? Stressiä, konflikteja, vaikeita vuorovaikutustilanteita – näitä tulee vastaan työelämässä varmasti jokaiselle, ja niiden kanssa selviytyminen on tärkeä taito.

Siksi haluamme esitellä sinulle uuden kurssin, joka tarjoaa käytännöllisiä työkaluja ja strategioita tunteiden hallintaan ja johtamiseen työpaikoilla. Tervetuloa tutustumaan “Tunteiden johtamisen työelämässä” -kurssiin, joka auttaa sinua kehittymään emotionaalisesti älykkäämmäksi ja tehokkaammaksi johtajaksi ja tiimipelaajaksi.

Kurssi tarjoaa monia hyödyllisiä taitoja, joilla voit tunnistaa ja hallita omia tunteitasi paremmin. Opit myös ymmärtämään muiden tunteiden vaikutuksia ja vuorovaikutusta työympäristössä sekä löytämään tehokkaita tapoja käsitellä erilaisia tunnetilanteita. Kurssin avulla voit vahvistaa kommunikaatiotaitojasi ja luoda positiivisemman työilmapiirin, joka vaikuttaa positiivisesti koko organisaatioon.

Et ehkä voi hallita kaikkia ulkoisia tekijöitä työpaikalla, mutta voit hallita omaa reaktiotasi niihin. Kurssin avulla opit käsittelemään stressaavia tilanteita ja konflikteja rakentavasti, mikä auttaa sinua säilyttämään ammattimaisen ja rauhallisen asenteen vaikeissakin tilanteissa. Tulet myös ymmärtämään paremmin tunteiden ja käyttäytymisen yhteyttä, mikä auttaa sinua tunnistamaan ja vastaamaan oikealla tavalla muiden tunteisiin.

“Tunteiden johtamisen työelämässä” -kurssi ei ole vain hyödyllinen yksilötasolla, vaan sillä voi olla positiivinen vaikutus myös koko työyhteisöön. Kehittymällä tunteiden hallinnassa ja johtamisessa, voit vaikuttaa myös ympärilläsi oleviin ja luoda parempaa yhteishenkeä sekä parantaa tehokkuutta ja tuottavuutta.

Älä jää paitsi mahdollisuudesta kehittää itseäsi paremmaksi johtajaksi ja tiimipelaajaksi. Ilmoittaudu nyt “Tunteiden johtamisen työelämässä” -kurssille ja ota ensimmäinen askel kohti emotionaalisesti älykästä ja menestyksekästä työuraa. Valmiitko ottamaan haasteen vastaan? Tule ja osallistu pian!

Kurssin hyödyt opiskelijalle:
1. Kyky tunnistaa ja hallita omia tunteitaan työelämässä
2. Parempi ymmärrys muiden tunteiden vaikutuksista ja vuorovaikutuksesta
3. Taito käsitellä konflikteja ja stressaavia tilanteita rakentavasti
4. Parannetut kommunikaatiotaidot ja kyky luoda positiivinen työilmapiiri
5. Tehokkaiden johtamisstrategioiden oppiminen emotionaalisen älykkyyden kehittämiseen
6. Mahdollisuus kehittyä paremmaksi johtajaksi ja tiimipelaajaksi.

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Tunteiden merkitys työelämässä
Tunteiden ilmaiseminen ja hallinta
Haastavien tunteiden kohtaaminen
Tunnetaitojen vahvistaminen
Tunteiden johtaminen käytännössä