Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Tunnelukot ovat usein tiedostamattomia esteitä, jotka vaikuttavat elämäämme monella eri tasolla. Ne voivat juontaa juurensa menneistä kokemuksista, lapsuuden traumoista tai kulttuurisista oletuksista. Olipa tunnelukoissasi kyse sitten itsensä arvostamisesta, hylätyksi tulemisen pelosta tai perfektionismista, kurssilla saat työkaluja niiden käsittelyyn ja voit ottaa ensimmäisen askeleen kohti sisäistä vapautta.

Kurssi on suunnattu kaikille, jotka haluavat kehittää itsetuntemustaan ja vapautua emotionaalisista rajoitteistaan. Olet sitten juuri aloittamassa henkistä kasvumatkaasi tai etsimässä uusia työkaluja jo olemassa olevien haasteiden selvittämiseen, kurssi tarjoaa tukea ja ohjausta matkallesi.

Kurssi koostuu selkeistä ja helposti ymmärrettävistä verkkoluennoista, harjoituksista ja pohdintateksteistä. Voit edetä omassa tahdissasi ja palata materiaaliin aina tarvittaessa. Saat myös pääsyn kurssin yhteisöfoorumiin, jossa voit jakaa kokemuksiasi ja saada tukea muilta kurssilaisilta.

Jos haluat vihdoin päästää irti sisäisistä rajoitteistasi ja avata tien kohti sisäistä vapautta, tule mukaan kurssille “Tunnelukot: Tie kohti sisäistä vapautta” tänään. Aloita nyt ja valmistaudu elämään uudella ja vapaammalla tavalla!

Kurssilla opit muun muassa:

– Tuntemaan omat tunnelukkosi ja niiden taustalla olevat asiat
– Hyväksymään ja käsittelemään tunteitasi rakentavalla tavalla
– Harrastamaan itsetutkiskelua ja löytämään uusia näkökulmia
– Kohtaamaan pelkosi ja päästämään niistä irti
– Parantamaan kommunikaatiotaitojasi ja ihmissuhteitasi

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Tunnelukkojen käsite ja tunnistaminen
Tunnelukkojen syntymekanismit
Tunnelukkojen vaikutus elämään
Tunnelukkojen tunnistaminen ja työstäminen
Sisäisen vapauden saavuttaminen