Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Syöminen voi olla vaikeaa ja stressaavaa nykypäivänä. Tuntuu siltä, että jatkuvasti ympärillämme on ristiriitaisia neuvoja terveydestä ja ruokavaliosta. Tämä kurssi auttaa sinua navigoimaan ruoan ja hyvinvoinnin maailmassa. Unohda tiukat rajoitteet ja kuuntele kehoasi.

Tietoinen syöminen tarkoittaa tietoista läsnäoloa ja kuuntelua. Kurssillamme opit kuuntelemaan kehoasi ja mieltäsi syömiseen liittyvissä tilanteissa. Tämä auttaa sinua tunnistamaan todellisen nälän ja kylläisyyden tunteet, ja vähentämään syyllisyyttä ja ahdistusta ruoasta. Opit myös hallitsemaan stressaavia tunteita, jotka voivat johtaa tunnesyömiseen.

Tämä kurssi ei ole pikaratkaisu, vaan se tarjoaa sinulle pysyviä muutoksia elämäntapaasi. Opit luomaan terveelliset ruokailutottumukset, jotka eivät vaadi tiukkoja rajoituksia tai kieltäytymisiä ruoasta. Kurssin avulla saat keinoja hallita ruokahimoja ja tunnistaa kehosi tarpeet. Näin voit saavuttaa paremman hyvinvoinnin niin fyysisellä kuin psyykkiselläkin tasolla.

Kurssimateriaalit ja harjoitukset ovat saatavilla verkossa, joten voit opiskella missä ja milloin haluat. Kehitä uusia terveellisiä ruokailutottumuksia ja lisää tietoa ravitsemuksesta. Vapauta itsesi jatkuvasta dieettikierteestä ja löydä tasapaino ruoan ja mielen välillä. Tietoinen syöminen ja hyvinvointi -verkkokurssin avulla voit luoda tasapainoisen suhteen ruokaan ja nauttia siitä joka päivä. Liity mukaan ja ota ensimmäinen askel kohti terveellisempää ja onnellisempaa elämää!

1. Opi nauttimaan ruoasta ilman syyllisyyttä
2. Hallitse syömiseen liittyvät tunteet ja ajatukset
3. Löydä tasapaino ruoan ja mielen välillä
4. Saavuta parempi hyvinvointi
5. Oppimateriaalit ja harjoitukset saatavilla verkossa
6. Kehitä uusia terveellisiä ruokailutottumuksia
7. Vapauta itsesi jatkuvasta dieettikierteestä
8. Tasapainota ruokavaliosi ja lisää tietoa ravitsemuksesta

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Tietoinen läsnäolo ruokailussa
Syömisen psykologia
Ruokasuhteen rakentaminen
Ruokailuympäristön merkitys
Jatkuvan hyvinvoinnin ylläpitäminen