Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Sosiaalinen ahdistus ja vuorovaikutustaidot -verkkokurssilla opit vahvistamaan itsetuntoasi ja löytämään itsevarmuutesi sosiaalisissa tilanteissa. Kurssi tarjoaa käytännöllisiä työkaluja ja harjoituksia, joiden avulla voit voittaa sosiaalisen ahdistuksen ja kehittää vuorovaikutustaitojasi. Kurssin avulla opit myös tunnistamaan omat vahvuutesi ja hyödyntämään niitä sosiaalisessa elämässäsi. Tule mukaan ja rakenna itsellesi merkityksellinen ja nautinnollinen sosiaalinen elämä.

Kurssin hyödyt opiskelijalle:

1. Tunnista ja voita sosiaalinen ahdistus: Kurssilla saat konkreettisia keinoja ja harjoituksia, joiden avulla voit voittaa sosiaalisen ahdistuksen ja tuntea olon itsevarmemmaksi sosiaalisissa tilanteissa.

2. Kehitä vuorovaikutustaitojasi: Opit tunnistamaan omat tunteesi ja tarpeesi sekä ilmaisemaan ne selkeästi ja rakentavasti. Näin voit luoda parempia ihmissuhteita ja kommunikoida tehokkaammin.

3. Vahvista itsetuntoasi: Kurssilla pääset työstämään omia ajatusmallejasi ja uskomuksiasi, jotka voivat vaikuttaa sosiaaliseen ahdistukseesi ja itsetuntoosi. Saat työkaluja itsesi arvostamiseen ja hyväksymiseen.

4. Ota haltuun sosiaaliset tilanteet: Kurssi tarjoaa käytännön vinkkejä ja harjoituksia, joiden avulla voit oppia hallitsemaan sosiaalisia tilanteita, kuten verkostoitumista ja pienryhmäkeskusteluja.

5. Vapauta potentiaalisi: Kun pääset eroon sosiaalisen ahdistuksen rajoituksista ja kehität vuorovaikutustaitojasi, voit löytää uusia mahdollisuuksia ja avata ovia niin henkilökohtaisessa elämässä kuin työelämässäkin.

6. Rakenna merkityksellisiä ihmissuhteita: Kurssin myötä voit löytää samanhenkisiä ihmisiä ja luoda uusia merkityksellisiä ihmissuhteita, jotka tukevat hyvinvointiasi ja sosiaalista elämääsi.

7. Sijoita itseesi ja tulevaisuuteesi: Osallistumalla kurssille, sijoitat aikaa ja vaivaa omaan kehitykseesi ja hyvinvointiisi. Rakennat myös pohjaa vahvemmalle ja onnellisemmalle tulevaisuudelle.

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Sosiaalisen ahdistuksen ymmärtäminen
Itsetunnon vahvistaminen ja itseluottamuksen rakentaminen
Vuorovaikutustaidot ja sosiaalisen tilanteiden hallinta
Stressinhallinta sosiaalisissa tilanteissa
Mielekkäiden sosiaalisten suhteiden rakentaminen