Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Kurssi on suunniteltu seniorikansalaisille, joilla voi olla erilaisia haasteita ja muutoksia elämäntilanteessaan. Kurssi onkin erinomainen tapa lisätä elämänlaatua ja hyvinvointia, sekä ehkäistä mahdollisia mielenterveysongelmia.

Kurssin opetus tapahtuu verkossa, joten voit osallistua siihen missä ja milloin tahansa omien aikataulujesi mukaisesti. Verkkokurssina osallistuminen on myös helppoa ja vaivatonta, eikä vaadi aikaisempaa teknistä osaamista. Kurssin materiaalit ovat selkeät ja helposti ymmärrettävässä muodossa, joten voit edetä omassa tahdissasi ja palata tarvittaessa tarkastelemaan opittuja asioita uudelleen.

Senioreille tarjotaan usein paljon fyysisiä aktiviteetteja ja keskusteluja sosiaalisten kontaktien ylläpitämiseksi, mutta henkisen hyvinvoinnin huomioiminen jää usein vähemmälle. Siksi haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden panostaa myös omaan mielenrauhaasi ja hyvinvointiisi.

Osallistu Seniorien henkisen hyvinvoinnin kurssille ja anna oman elämäsi olla tasapainoisempi, iloisempi ja energisempi! Ej siis anna ikäsi tai ajanpuute estää sinua löytämästä parempaa mielenrauhaa ja hyvinvointia. Ilmoittaudu kurssille jo tänään ja ota ensimmäinen askel kohti parempaa elämää!

Kurssin hyödyt opiskelijalle:

– Vahvistat mieltäsi ja kehoasi
– Opit hallitsemaan stressiä ja lisäämään positiivista ajattelua
– Saat arvokkaita työkaluja hyvinvoinnin parantamiseksi
– Kehität parempia vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaitoja
– Parannat elämänlaatuasi ja löydät tasapainon omassa elämässäsi
– Saat tietoa terveellisestä ruokavaliosta ja liikunnan merkityksestä
– Opit hyödyntämään mindfulnessin ja rentoutumisen tekniikoita

Tule mukaan ja tee investointi omaan henkiseen hyvinvointiisi! Näiden taitojen avulla voit nauttia arjestasi vieläkin enemmän ja saada elämääsi lisää iloa ja merkityksellisyyttä.

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Terveydelliset haasteet
Elämän tarkoitus ja merkitys
Sosiaaliset suhteet
Stressinhallinta
Elämäntapa ja hyvinvoinnin edistäminen