Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Tämä kurssi on suunniteltu kaikille, jotka haluavat kehittää vastustuskykyään ja selviytyä paremmin elämän haasteista. Riippumatta siitä, millä elämäsi alueella tarvitset eniten tukea, tämä kurssi auttaa sinua löytämään vahvuutesi ja kehittämään sitä edelleen. Vaikka elämässämme on väistämättä vastoinkäymisiä ja haasteita, vahva vastustuskyky auttaa meitä selviytymään niistä ja menestymään.

Kurssin avulla opit myös tunnistamaan omat stressin aiheuttajasi ja kehittämään tehokkaita stressinhallintakeinoja. Stressin vaikutukset kehoon ja mieleen voidaan minimoida oppimalla soveltamaan kurssilla opittuja hengitys- ja rentoutumistekniikoita. Näin voit saavuttaa paremman mielen tasapainon ja välttää stressin aiheuttamia haittoja.

“Resilience Building – Vastustuskyvyn vahvistaminen” on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja joustavaksi verkkokurssiksi. Voit siis osallistua siihen missä ja milloin vain, omassa tahdissasi. Kurssin sisältö on jaettu lyhyisiin moduuleihin, joten voit edetä niiden välillä omaan tahtiisi ja palata tarvittaessa aiemmin käytyihin aiheisiin.

Kurssin materiaalit ovat selkeitä ja helposti ymmärrettäviä. Ne sisältävät monipuolisia tehtäviä, jotka auttavat sinua soveltamaan oppimiasi taitoja käytännössä. Kurssille osallistuaksesi et tarvitse erityisiä ennakkotietoja tai taitoja – vain avoin mieli ja halu kehittää vastustuskykyäsi.

Älä enää lykkää vastustuskykysi kehittämistä ja stressinhallintataitojesi parantamista. Tule mukaan “Resilience Building – Vastustuskyvyn vahvistamiseen” ja aloita matkasi kohti vahvempaa ja tasapainoisempaa elämää jo tänään! Kurssi varmasti avaa silmäsi uusille mahdollisuuksille ja auttaa sinut voittamaan elämäsi haasteet rohkeasti ja itsevarmasti. Aloita kurssi nyt ja ala rakentaa vahvempaa vastustuskykyäsi heti!

Kurssin hyödyt opiskelijalle:

1. Kehität tärkeitä taitoja vastoinkäymisten hallintaan ja stressinhallintaan.
2. Opit tunnistamaan ja hallitsemaan omia tunteitasi paremmin.
3. Kehität sisäistä voimaa ja luot vahvan perustan tuleville haasteille.
4. Opit löytämään positiivisen elämänasenteen ja vahvistamaan omaa itsevarmuuttasi.
5. Voit voittaa pelot ja epävarmuuden ja luoda rohkeutta tulevaisuuden haasteisiin.
6. Kurssi auttaa sinua rakentamaan kestävää vastustuskykyä ja parantamaan elämänlaatuasi.

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Resilienssin perusteet ja sen merkitys
Tunteiden hallinta
Stressin hallinta ja palautuminen
Ajattelutapojen muokkaaminen
Vahvuudet ja sosiaalinen tuki