Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Ratkaisukeskeisyys on menetelmä, joka keskittyy pääasiassa ratkaisujen löytämiseen ongelmien sijasta. Tällä tavoin kurssi auttaa sinua löytämään uusia tapoja käsitellä haasteita ja vahvistaa psyykkistä hyvinvointiasi. Opit tunnistamaan ja käyttämään omia vahvuuksiasi, taitojasi ja resurssejasi ratkaisujen luomiseen.

Oli sitten kyse stressistä, ahdistuksesta, unettomuudesta, ihmissuhdeongelmista tai muista haasteista, ratkaisukeskeisillä menetelmillä voit oppia hallitsemaan tilanteita ja löytää positiivisia ratkaisuja. Kurssi tarjoaa käytännönläheisiä ja helposti sovellettavia työkaluja, jotka auttavat sinua muuttamaan ajatteluasi ja toimintaasi.

Kurssin materiaalit on suunniteltu selkeästi ja käytännönläheisesti, jotta saat helposti haltuusi ratkaisukeskeisen lähestymistavan. Opit kuinka voit tulla tietoiseksi omista ajatuksistasi ja tunteistasi, ja miten ne vaikuttavat sinuun ja hyvinvointiisi. Oppimalla uusia tapoja ajatella ja toimia, voit vaikuttaa myönteisesti mielenterveyteesi ja hyvinvointiisi.

Ratkaisukeskeisyys on tehokas ja tutkittu menetelmä, jota käytetään ympäri maailman mielenterveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä. Sen avulla voit saada enemmän varmuutta omassa elämässäsi, parantaa ihmissuhteitasi ja saavuttaa enemmän onnistumisia. Kurssilla käsitellään myös omien tavoitteiden asettamista ja niiden saavuttamista ratkaisukeskeisellä tavalla.

Älä jää odottamaan, vaan tartu tilaisuuteen kehittää itseäsi ja oppia uutta hyvinvoinnin ja mielenterveyden tukemisesta. Olet sen arvoinen! Liity nyt “Ratkaisukeskeisyys mielenterveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä” -kurssille ja muuta elämäsi itseäsi paremmaksi! Kurssi on saatavilla verkossa 24/7, joten voit aloittaa heti oppimisen omassa tahtiasi. Tilaa nyt ja ota ensimmäinen askel kohti parempaa mielenterveyttä ja hyvinvointia!

Hyödyt opiskelijalle:

1. Opit tehokkaita työkaluja mielenterveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen
2. Saat uutta näkökulmaa ja ymmärrystä ratkaisukeskeisestä lähestymistavasta
3. Kurssi tukee omien voimavarojen ja vahvuuksien löytämistä ja hyödyntämistä
4. Voit soveltaa oppimaasi käytäntöön heti kurssin aikana
5. Kurssilla on laaja valikoima harjoituksia ja tehtäviä, jotka auttavat oppimisessa
6. Voit suorittaa kurssin omaan tahtiisi ja missä tahansa, sillä se on verkkopohjainen
7. Opit käytännönläheisiä vinkkejä ja vahvistat samalla omaa hyvinvointiasi
8. Kurssi tarjoaa kestäviä ratkaisuja mielenterveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Ratkaisukeskeisyyden perusteet
Ratkaisukeskeiset tavoitteet ja resurssit
Voimavarojen vahvistaminen ja ongelmanratkaisu
Vuorovaikutustaidot ja voimavarasuhteet
Ratkaisukeskeiset käytännöt elämässä