Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Kurssilla paneudutaan siihen, kuinka kehonkuvamme vaikuttaa itsetuntoomme ja hyvinvointiimme. Usein ulkopuolelta tulevat paineet ja yhteiskunnan kauneusihanteet saavat meidät kritisoimaan ja vertailemaan omaa kehoamme muihin. Kurssin avulla opit katsomaan kehoasi uudella tavalla ja omaksumaan itsellesi myönteisen asenteen.

Kehon hyväksymisen tärkeys on korostunut nykypäivänä, kun some ja sosiaalinen media täyttyvät virheettömiltä vaikuttavista kuvista ja ruumiinmuokkausohjelmista. Moni kamppailee kehonkuvansa kanssa ja jopa kärsii erilaisista syömishäiriöistä. Kurssilla saat ohjeita ja työkaluja kehonkuvan parantamiseen sekä konkreettisia tehtäviä, joiden avulla pääset rakentamaan positiivisempaa suhdetta kehoosi.

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat parantaa suhdettaan omaan kehoonsa ja löytää positiivisen kehonkuvan. Se sopii erityisesti niille, jotka kamppailevat itsetunnon ja kehonkuvan kanssa, sekä niille, jotka haluavat oppia lisää kehonhuollosta ja terveellisistä elämäntavoista.

Kurssi toteutetaan kätevästi verkkoympäristössä, joten voit osallistua sijainnistasi riippumatta. Kurssi koostuu kirjallisesta materiaalista, äänitallenteista ja harjoituksista, joihin voit perehtyä omassa tahdissasi.

Haluatko oppia rakastamaan ja hyväksymään kehoasi? Haluatko löytää positiivisen kehonkuvan ja saada lisää itsevarmuutta? Tule mukaan Rakasta kehoasi -verkkokurssille ja anna kehollesi se rakkaus ja arvostus, joka se ansaitsee. Ilmoittaudu kurssille nyt ja aloita matkasi kohti myönteistä kehonkuvaa ja itsehyväksyntää!

Kurssin hyödyt:
– Opit hyväksymään ja arvostamaan kehoasi
– Saat työkaluja positiivisen kehonkuvan luomiseen
– Voit päästää irti negatiivisista ajatusmalleista ja tunteista kehoosi liittyen
– Saat lisää itsevarmuutta ja hyvää mieltä omasta vartalostasi
– Opit asettamaan realistisia ja terveellisiä tavoitteita kehonmuokkaukseen
– Kurssi auttaa sinua löytämään tasapainon kehon ja mielen välillä
– Saat lisää tietoa terveellisistä elämäntavoista ja kehonhuollosta

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Myönteisen kehonkuvan ymmärtäminen
Omien ajatusmallien tunnistaminen ja haastaminen
Itsensä hyväksyminen ja arvostaminen