Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Tiedätkö sen tunteen, kun huomaat tuijottavasi puhelinta koko päivän? Tai sen, kun puhelimesta tulevat ilmoitukset ja hälytykset keskeyttävät jatkuvasti keskittymisesi ja työnteon? Nykypäivänä puhelin on lähes jokaisella kädessä jatkuvasti, mutta se voi myös aiheuttaa paljon haittoja elämässämme. Onneksi meillä on nyt ratkaisu tähän ongelmaan – “Puhelimen liikakäytöstä luopuminen” verkkokurssi.

Tämä kurssi on suunniteltu juuri sinulle, joka haluat oppia tunnistamaan ja vähentämään puhelimesi aiheuttamia haittoja ja löytämään tasapainon puhelimen käytössä. Kurssin avulla voit oppia uusia tapoja hallita puhelimen käyttöäsi ja löytää uusia keinoja hyödyntää sen tarjoamia mahdollisuuksia hyvinvointisi ja tuottavuutesi parantamiseksi.

Kurssi opastaa sinua kohti vastuullista puhelimen käyttöä ja sen haittojen välttämistä. Käymme läpi erilaisia aiheita, kuten puhelimen käytön vaikutuksia aivoihimme ja hyvinvointiimme, tehokkaita ajanhallintakeinoja sekä vinkkejä sosiaalisten kontaktien lisäämiseen puhelimen avulla.

Kurssin jälkeen huomaat varmasti muutosten vaikutukset elämässäsi. Et enää tunne tarvetta tarkistaa puhelintasi jatkuvasti ja huomaat keskittyväsi paremmin niin työhön kuin vapaa-aikaankin. Lisäksi huomaat ehkä solmivasi uusia ystävyyssuhteita tai löydät uusia kiinnostuksen kohteita puhelimen avulla. Ennen kaikkea huomaat, että olet alkanut käyttää puhelinta vastuullisesti ja hyödyntämään sen tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä elämässäsi.

Älä enää siis tuhlaa aikaasi liialliseen puhelimen käyttöön ja lähdetään yhdessä kohti tasapainoisempaa elämää. Ilmoittaudu “Puhelimen liikakäytöstä luopuminen” verkkokurssille ja saat konkreettisia keinoja ja vinkkejä puhelimen käytön hallitsemiseksi ja hyödyntämiseksi vastuullisesti. Tartu tilaisuuteen ja saat elämäsi takaisin hallintaasi!

Kurssin hyödyt opiskelijalle:
– Opit tunnistamaan ja hallitsemaan puhelimen liiallista käyttöä ja sen haittoja
– Saat vinkkejä ja työkaluja puhelimen käytön hallintaan ja ajanhallintaan
– Parannat keskittymiskykyäsi ja tuottavuuttasi
– Vahvistat sosiaalisia kontaktejasi ja hyvinvointiasi
– Opit käyttämään puhelinta vastuullisesti ja hyödyntämään sen tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä elämässäsi.

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Puhelimen liikakäytön tunnistaminen
Riippuvuuden synty ja ylläpitäminen
Riippuvuuden seuraukset
Riippuvuudesta toipuminen
Puhelimen käytön jatkuminen terveellä tavalla