Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Tiesitkö, että joka neljäs nuori kokee jossain vaiheessa elämäänsä mielenterveysongelmia? Oletko huolissasi omasta tai läheisesi hyvinvoinnista, mutta et tiedä mitä tehdä? Meillä on ratkaisu sinulle – tervetuloa mukaan verkkokurssille “Psykologinen ensiapu nuorille”.

Nuoruus on elämänvaihe, jossa käännekohtia riittää. Koulupaineet, ystävien ja ihmissuhteiden muuttuminen, vanhempien erosta johtuvat murheet – nämä kaikki voivat olla nuorelle raskaita taakkoja kantaa. On tärkeää, että nuorilla on tarvittavat taidot ja tiedot mielenterveyden tukemiseen ja ongelmien ennaltaehkäisyyn.

Tästä syystä olemme luoneet “Psykologinen ensiapu nuorille” verkkokurssin, joka tarjoaa kaiken oleellisen tiedon mielenterveydestä ja sen ylläpitämisestä. Kurssillamme opit tärkeitä taitoja, kuten stressinhallintaa, vuorovaikutustaitoja ja emotionaalisten tilojen tunnistamista. Näiden avulla voit tunnistaa omia ja läheistesi mielenterveysongelmia sekä löytää keinoja niiden käsittelemiseen.

Kurssi on suunniteltu erityisesti nuorille, joten voit olla varma, että saat juuri sinulle sopivaa ja helppoa materiaalia. Kurssin suorittaminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai osaamista, joten riittää, että haluat oppia lisää mielenterveydestä ja sen tukemisesta.

Sinulla on myös mahdollisuus saada vertaistukea muilta kurssilaisilta ja käydä syvällisiä keskusteluja mielenterveyteen liittyvistä aiheista. On tärkeää, että tunnet olevasi osa yhteisöä ja voit jakaa omia kokemuksiasi ja oppia muiden kokemuksista.

Kurssimme antaa sinulle tärkeitä työkaluja ja tietoa siitä, että mielenterveysongelmiin ei tarvitse jäädä yksin. Opit tunnistamaan ja käsittelemään ongelmia varhaisessa vaiheessa, ennen kuin ne pahenevat. Saat myös valmiuksia toimia apuna omalle tai läheisesi mielenterveysongelman kohdatessa.

Me uskomme, että jokaisella nuorella tulisi olla oikeus hyvään mielenterveyteen ja tulevaisuuteen. “Psykologinen ensiapu nuorille” kurssimme avulla voit saada juuri sitä. Tällä kurssilla saat konkreettisia keinoja ja vinkkejä mielenterveyden tukemiseen niin omassa elämässäsi kuin läheistesi kanssa.

Älä jää yksin mielenterveysongelmien kanssa, vaan liity mukaan “Psykologinen ensiapu nuorille” verkkokurssillemme ja aloita matkasi kohti parempaa mielenterveyttä! Kurssi on nyt avoinna ilmoittautumisille, joten varaa paikkasi ja anna itsellesi mahdollisuus hyvään mielenterveyteen ja onnelliseen tulevaisuuteen.

Kurssin hyödyt opiskelijalle:

1. Mahdollisuus oppia tunnistamaan ja käsittelemään mielenterveysongelmia varhaisessa vaiheessa.
2. Tarvittavien taitojen oppiminen mielenterveyden ylläpitämiseen ja parantamiseen.
3. Valmiudet toimia apuna oman tai läheisen mielenterveysongelman kohdatessa.
4. Parempi ymmärrys mielenterveydestä ja sen tärkeydestä.
5. Kurssin suoritettuaan opiskelijalla on kokonaisvaltainen näkemys mielenterveydestä ja sen ylläpitämisestä.

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Mielenterveyden merkitys nuorille
Mielenterveysongelmien tunnistaminen
Psykologinen ensiapu nuorille
Nuoren läheisen tukeminen
Apua ammattilaisilta