Peliriippuvuuden ymmärtäminen
Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Mikäli olet kokenut peliriippuvuutta tai huolestutheisesi pelaamisesta,mä verkkokurssi on luotu juuri sinulle.Peliriippuvuuden ymmärtäminen on kattava ja helpostihestyttä kurssi, joka auttaa sinua ymmärtämään ja hallitsemaan peliriippuvuutta.

Kurssilla pureudutaan syvälle peliriippuvuuden maailmaan ja tarjotaanytännönläheisiä keinoja sen hallintaan ja ehkäisemiseen. Opit tunnistamaan peliriippuvuuden merkit ja saamaan konkreettisia työkaluja sen pysäyttämiseksi. Kurssin avulla pystyt myös ymmärtämään paremminheisesi tilannetta ja tarjoamaan tukesi hänelle.

Peliriippuvuuden vaikutukset voivat olla tuhoisat niin yksilölle kuinheisillekin. Kurssilla saatkin laajaa tietoa siitä, miten peliriippuvuus vaikuttaa elämään ja mitä seurauksia sillä voi olla. Tämä auttaa sinua ymmärtämään paremmin tilannetta jaytämään keinoja sen hallitsemiseksi.

Kurssi tarjoaa myös konkreettisia vinkkejä ja työkaluja, joilla pääset eteenpäin peliriippuvuuden kanssa. Opit esimerkiksi keinoja vastustaa houkutusta pelata ja miten luoda terveellisempi suhde pelien kanssa. Lisäksi saatytännön vinkkejä ja harjoituksia, jotka auttavat sinua pitämään kiinniätöksestäsi.

Verkkokurssi tarjoaa joustavan opiskeluajankohdan, joten voit opiskella juuri silloin kun sinulle sopii. Kurssi on myös helppo pääsy ajankohtaiseen tietoon peliriippuvuudesta.in voit olla varma, että saat aina luotettavaa tietoa.

OsallistumallaPeliriippuvuuden ymmärtäminenverkkokurssille, otat askelen kohti henkilökohtaista kehitystä ja oman elämäsi parantamista. Voit oppia uusia tapoja hallita ja hallita peliriippuvuutta sekä auttaaheisiäsi tekemään samoin. Tartu tilaisuuteen ja liity nyt kurssille yhdessä voimme voittaa peliriippuvuuden ja rakentaa paremman tulevaisuuden.

Kurssin hyödyt opiskelijalle:
1. Ymmärrys peliriippuvuuden pysäyttämisestä: Kurssilla opit havaitsemaan peliriippuvuuden merkkejä ja saamaan konkreettisia keinoja sen hallintaan.
2. Syvällinen tietämys peliriippuvuuden vaikutuksista: Kurssi tarjoaa kattavan tiedon siitä, miten peliriippuvuus vaikuttaa yksilön elämään ja läheisiin.
3. Käytännön vinkit ja työkalut: Kurssin avulla saat käytännön vinkkejä ja työkaluja peliriippuvuudesta eroon pääsemiseksi ja sen hallitsemiseksi.
4. Joustava opiskeluaikataulu: Verkkokurssina voit opiskella missä ja milloin tahansa, oman aikataulusi mukaan.
5. Helppo pääsy ajankohtaiseen tietoon: Kurssi tarjoaa ajantasaista tietoa ja tutkimustuloksia peliriippuvuuden aihepiiristä.
6. Henkilökohtainen kehitys: Kurssi tarjoaa mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen ja oman elämän parantamiseen.

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Peliriippuvuuden syvempi ymmärtäminen
Itsensä tunteminen ja motivoituminen toipumiseen
Peliriippuvuuden seuraukset ja elämänhallinta
Toipumisen työkalut
Tukiverkoston merkitys ja jatkosuunnitelma