Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Paniikkihäiriön ymmärtäminen on verkkokurssi, joka tarjoaa kattavan ja selkeän oppimiskokemuksen paniikkihäiriöstä kärsiville henkilöille ja heidän läheisilleen. Kurssilla käsitellään paniikkihäiriön oireita, syitä ja hoitomuotoja asiantuntevien ammattilaisten johdolla.

Kurssin hyödyt opiskelijalle:

1. Syvällinen ymmärrys paniikkihäiriöstä: Kurssilla opit tunnistamaan ja ymmärtämään paniikkihäiriön taustalla olevia tekijöitä.

2. Käytännön työkaluja oireiden hallintaan: Kurssilla opit erilaisia tekniikoita ja harjoituksia, joilla voit hallita ja lievittää paniikkikohtauksia.

4. Opiskelu omassa tahdissa: Verkkokurssi on suunniteltu siten, että voit opiskella omassa tahdissasi ja oman aikataulusi mukaan.

5. Parannettu elämänlaatu: Kurssin avulla voit oppia hallitsemaan paniikkihäiriötä ja sen oireita, mikä puolestaan parantaa elämänlaatuasi.

Kokonaisuudessaan “Paniikkihäiriön ymmärtäminen” on antoisa ja hyödyllinen kurssi, joka tarjoaa tietoa, tukea ja työkaluja paniikkihäiriön hallintaan. Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat oppia lisää paniikkihäiriöstä ja löytää keinoja sen hallintaan.

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Paniikkihäiriön perusteet
Paniikkihäiriön syyt
Paniikkihäiriön hoitomahdollisuudet
Oireidenhallinta
Mielen hyvinvoinnin tukeminen