Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Paniikkihäiriö voi olla äärimmäisen vaikea ja ahdistava tila, johon liittyy toistuvia ja odottamattomia paniikkikohtauksia. Kohtaukset voivat ilmetä fyysisenä ahdistuksena, kuten hengitysvaikeuksina, huimauksena ja rintakipuna, mutta myös voimakkaina pelkoina ja ahdistuksena. Ne voivat vaikuttaa merkittästiivittäiseen elämääsi ja haitata jopa työntekoasi ja sosiaalisia suhteitasi.

Tiesit kuitenkin, että paniikkihäiriötä on mahdollista hallita? KurssimmePaniikkihäiriön ymmärtäminen tarjoaa sinulle syvällisen ymmärryksenstäiriöstä ja antaa sinulleytännön työkaluja sen hallitsemiseen.

Kurssillaydäänpi paniikkihäiriön taustalla olevia tekijöitä, kuten stressiä, traumoja ja ahdistusta. Opit tunnistamaan omat paniikkihäiriöösi liittyvät laukaisevat tekijät ja saat selville, miten voit vähentää niiden vaikutusta. Kurssilla myös pureudutaan paniikin fyysisiin ja psyykkisiin oireisiin ja annetaanytännön neuvoja niiden hallintaan.

Tämän lisäksi kurssi tarjoaa runsaastiytännön harjoituksia ja tekniikoita, joita voit soveltaa arjessasi heti kurssin jälkeen.iden avulla voit hallita paniikkikohtauksia ja vähentää niiden voimakkuutta ja esiintymistiheyttä. Kurssin avulla voit oppia hyödyntämään hengitys ja rentoutumisharjoituksia, visualisointia sekä positiivista ajattelua.

Verkkokurssi tarjoaa lisäksi joustavuutta ja mahdollisuuden opiskella oman aikataulusi mukaan. Et joudu huolestumaan siitä, että pääset paikalle tiettyyn aikaan tai että sinunytyy jättää muita tärkeitä menojaliin. Voit opiskella omassa tahdissasi ja palata kurssin materiaaleihin aina tarvittaessa.

Kurssin hyödyt eivät rajoitu pelkästään paniikkihäiriön hallintaan. Parantunut kykysi hallita paniikkihäiriötä vaikuttaa positiivisesti myös muuhun elämääsi. Saat enemmän itsevarmuutta ja pystyt osallistumaan enemmän ihmissuhteisiin, työhön ja harrastuksiin.

Nyt on aika ottaa askel kohti parempaa elämää ilman paniikkikohtauksia ja ahdistusta. Liity kurssillemme ja saat avaimet paniikkihäiriön ymmärtämiseen ja hallintaan. Tervetuloa mukaan!

Kurssin hyödyt opiskelijalle:

1. Syvällinen ymmärrys paniikkihäiriöstä: Kurssilla opit tunnistamaan ja ymmärtämään paniikkihäiriön taustalla olevia tekijöitä.
2. Käytännön työkaluja oireiden hallintaan: Kurssilla opit erilaisia tekniikoita ja harjoituksia, joilla voit hallita ja lievittää paniikkikohtauksia.
3. Opiskelu omassa tahdissa: Verkkokurssi on suunniteltu siten, että voit opiskella omassa tahdissasi ja oman aikataulusi mukaan.
4. Parantunut elämänlaatu: Kurssin avulla voit oppia hallitsemaan paniikkihäiriötä ja sen oireita, mikä puolestaan parantaa elämänlaatuasi.

Kokonaisuudessaan “Paniikkihäiriön ymmärtäminen” on antoisa ja hyödyllinen kurssi, joka tarjoaa tietoa, tukea ja työkaluja paniikkihäiriön hallintaan. Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat oppia lisää paniikkihäiriöstä ja löytää keinoja sen hallintaan.

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Paniikkihäiriön perusteet
Paniikkihäiriön syyt
Paniikkihäiriön hoitomahdollisuudet
Oireidenhallinta
Mielen hyvinvoinnin tukeminen