Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Löydä sisäinen luovuutesi ja ilmaise sitä monipuolisesti erilaisissa muodoissa. Kurssilla tutustut paremmin itseesi ja vahvistat omaa identiteettiäsi. Löydät oman uniikin tapasi ilmaista itseäsi ja vahvistat omaa ääntäsi. Harjoituksilla ja työkaluilla opit lisäämään luovuuttasi ja ilmaisemaan itseäsi yksilöllisellä ja innostavalla tavalla.

Kurssin hyödyt opiskelijalle:

1. Inspiroiva ja mukaansatempaava: Kurssi tarjoaa inspiroivia tehtäviä ja ideoita, jotka auttavat sinua löytämään uusia tapoja ilmaista itseäsi luovasti.
2. Lisää luovuuttasi: Kurssin avulla opit käyttämään luovuuttasi monipuolisesti ja kehittämään sitä entisestään.
3. Itsensä ilmaiseminen: Kurssi auttaa sinua löytämään oman uniikin tapasi ilmaista itseäsi ja vahvistamaan omaa ääntäsi.
4. Uusia taitoja: Kurssilla opit uusia työkaluja ja tekniikoita, jotka auttavat sinua ilmaisemaan itseäsi luovasti myös tulevaisuudessa.
5. Itsetuntemuksen lisääminen: Luovuus ja ilmaisu ovat tärkeitä osia itsetuntemusta. Kurssi tarjoaa mahdollisuuden tutustua paremmin itseesi ja vahvistaa omaa identiteettiäsi.
6. Positiivinen ajattelutapa: Kurssi auttaa sinua löytämään positiivisen ja ratkaisukeskeisen ajattelutavan, joka voi hyödyttää myös muilla elämänalueilla.
7. Joustava ja helppo tapa oppia: Verkkokurssi tarjoaa vapauden opiskella omaan tahtiin ja omassa ajassa, missä tahansa ja milloin tahansa.
8. Käytännön kokemusta: Kurssin tehtävät ja harjoitukset auttavat sinua soveltamaan opittuja taitoja käytäntöön ja löytämään oman luovan polkusi.

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Luovuuden ymmärtäminen ja herättäminen
Luovien ajatusten ja ideoiden kehittäminen
Luovien ilmaisumuotojen kokeileminen
Luovuuden voima vuorovaikutuksessa
Luovuuden ylläpitäminen ja syventäminen