Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu

Osaatko tärkeitä taitoja ja työkaluja intiimin ja läheisen suhteen luomiseen ja ylläpitämiseen? Kurssilla käsitellään kommunikointia, kiintymystä, avoimuutta ja seksuaalisuutta, jotka auttavat sinua vahvistamaan ja syventämään parisuhdettasi.

Kurssin hyödyt opiskelijalle:

1. Parantaa kommunikaatiotaitoja: Opit ilmaisemaan tunteitasi ja tarpeitasi selkeästi ja kuuntelemaan kumppaniasi aktiivisesti.
2. Syventää kiintymyssuhdetta: Kurssilla käsitellään kiintymyssuhteen merkitystä ja opit luomaan lämpimän ja rakkaudentäyteisen ilmapiirin parisuhteessasi.
3. Lisää avoimuutta ja luottamusta: Kurssi auttaa sinua irrottautumaan suojamuureista ja avautumaan kumppanillesi, mikä luo syvemmän yhteyden ja luottamuksen suhteeseen.
4. Vahvistaa seksuaalisuutta: Kurssilla puhutaan avoimesti ja positiivisesti seksuaalisuudesta, mikä auttaa sinua ja kumppaniasi löytämään uusia tapoja nauttia toistenne seurasta.
5. Ylläpitää ja vahvistaa parisuhdetta: Kurssilla opit myös käytännön harjoituksia ja työkaluja, jotka auttavat ylläpitämään ja vahvistamaan parisuhdettasi pidemmälläkin aikavälillä.

Kurssin sisältö

Laajenna kaikki
Intiimiyden merkitys ja esteet parisuhteessa
Kommunikointi ja tunnemaailman jakaminen
Fyysinen läheisyys ja seksuaalisuus parisuhteessa